Οι Πριγκίπισσες του Disney αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών (Photos)

16:42 4/3/2017 - Πηγή: iPop

Οι Πριγκίπισσες του Disney αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών μέσα από μερικά φανταστικά σκίτσα.

Οι Πριγκίπισσες του Disney έχοντας περάσει αρκετά και έχοντας βρεθεί σε διάφορες καταστάσεις πλέον αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών μέσω των εικόνων που δημιούργησε η Amanda Niday.

Στο post το οποίο συνόδευε τις εικόνες η δημιουργός γράφει:

Αυτό το έργο είναι εμπνευσμένο από τον Μάρτιο

αφιερωμένο στης Γυναίκες και την ακράδαντη πεποίθησή μου ότι αυτές οι πριγκίπισσες θα είναι εκεί έξω να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Dream Big, πριγκίπισσα!

Και αν και δεν είναι η πρώτη φορά που οι πριγκίπισσες μπλέκονται σε καταστάσεις που απασχολούν την κοινωνία του σήμερα,η συγκεκριμένη εκδοχή τους δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη περίοδο από τώρα καθώς ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού και πολιτιστικού κόσμου εστιάζει στο επόμενο βήμα για τις γυναίκες.

Να μην ξεχνάμε πως υπήρξε πολλή πίεση στην Disney για να απεικονίσει τις γυναίκες τόσο ισχυρές, αντί να βρίσκονται σε περιπέτειες όπου χρειάζονται να σωθούν. Η πιο πρόσφατη live-action πριγκίπισσα ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους τελευταίους δύο μήνες καθώς η Emma Watson δήλωσε πως η Belle την οποία υποδύεται λειτουργεί ως φεμιστικό πρότυπο.

Δείτε τις εικόνες:

The post Οι Πριγκίπισσες του Disney αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα