Οι πιο συνηθισμένες «ψεύτικες» αιτίες θανάτου των celebrity

12:35 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Σίγουρα ξέρεις τον Macaulay Culkin ως το παιδάκι του Home Alone, τον τραγουδιστή Jon Bon Jovi και τη Celine Dion, τη «φωνή» του Τιτανικού, μεταξύ άλλων. Τι κοινό μπορεί να έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους; Το κοινό τους έχει «σκοτώσει» ουκ ολίγες φορές. Φήμες για το θάνατό τους έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, έχουν αναπαραχθεί και συζητηθεί εκτενώς

μεταξύ των χρηστών. Όλα αυτά, βεβαίως, μέχρι να διαψευστούν…

Παρόλο που παραμένει η απορία πώς ακριβώς γεννιούνται αυτές οι φήμες και γιατί επιλέγονται συγκεκριμένοι καλλιτέχνες ως πρωταγωνιστές τους, έχει ενδιαφέρον να καταγράψουμε ποιες είναι οι συχνές αιτίες θανάτου. Ο Jody Sieradzki προσπάθησε να καταγράψει και να αναλύσει τις πιο συνηθισμένες υποτιθέμενες αιτίες θανάτου για τους celebrities. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ένα δείγμα 50 ψεύτικων θανάτων και κατέληξε ότι η πιο δημοφιλής ψεύτικη αιτία θανάτου είναι τροχαίο ατύχημα.

Σε ποσοστό 36% οι θάνατοι αποδόθηκαν σε αυτοκινητιστικό. Κατά 20%, οι celebrities υποτίθεται ότι έπεσαν από βράχο! Που αν το σκεφτείς δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Άλλοι πάλι, σε ποσοστό 16%, (δεν) ενεπλάκησαν σε ατύχημα στο snowboard. Το 10% των celebrities υποτίθεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το 8% μεταδόθηκε ότι πέθανε από κάποιο θέμα σχετικό με την υγεία του.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Οι πιο συνηθισμένες «ψεύτικες» αιτίες θανάτου των celebrity appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα