Οι παίκτες που θα μονομαχήσουν για μια θέση στον τελικό και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση- Πότε θα αναδειχθεί ο νικητής του MasterChef 5;

11:14 26/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής φτάνει σιγά – σιγά προς το τέλος του και οι παίκτες όλο και λιγοστεύουν. Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 5 και ποιοι διεκδικούν μια θέση σε αυτόν;

Μετά την αποχώρηση του Παύλου κι έπειτα από τις δοκιμασίες δύο ημερών, θα προκύψει και ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τη Μαρίνα, τον Διονύση και τον Αλέξανδρο. Πώς θα γίνει αυτό; Οι δύο νικητές από τα δύο πρώτα ζευγάρια, θα μονομαχήσουν σε μια δοκιμασία και ο νικητής θα πάει απευθείας τελικό, ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους και ο χαμένος

θα αποχωρήσει.

Η Μαργαρίτα, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας, είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να ορίσει τα αρχικά ζευγάρια, σε μια δοκιμασία με κοινά υλικά. Έτσι λοιπόν, διάλεξε τον Αλέξανδρο για αντίπαλό της, με τη Μαρίνα και τον Διονύση να είναι το άλλο ζευγάρι που καθόρισε η παίκτρια.

Η Μαργαρίτα «μονομάχησε» μαγειρικά με τον Αλέξανδρο και η Μαρίνα με τον Διονύση. Η Μαργαρίτα φαίνεται πως έκανε καλή επιλογή, αφού κέρδισε τον Αλέξανδρο, ενώ ο Διονύσης ήταν αυτός που είχε καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία με αντίπαλο την Μαρίνα.

Επομένως, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα αναμετρηθούν, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό, ενώ η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος θα δοκιμαστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η Μαργαρίτα δήλωσε ότι δε φοβάται μαγειρικά τον Διονύση, ενώ κάνοντας του πλάκα του είπε πόσα θέλει από τις 10.000 ευρώ του Silver Award που έχει κερδίσει, για να περάσει εκείνη στον τελικό.

Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 5;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό έχει ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα μάθουμε ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Ακόμα παρακολουθούμε τους ημιτελικούς, με τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, τον Διονύση Σαρακίνη, τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να διεκδικούν μια θέση στον τελικό. Πότε θα προβληθεί όμως;

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 21.00. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ, όπως πάντα, η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά, ώστε να μην υπάρχουν spoilers.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν. Οι φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Υπομονή και ο μεγάλος τελικός δεν αργεί!

Δες το trailer της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι παίκτες που θα μονομαχήσουν για μια θέση στον τελικό και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση- Πότε θα αναδειχθεί ο νικητής του MasterChef 5; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα