Οι νέες δηλώσεις του Ιακωβίδη που συγκλονίζουν: «Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες»

10:47 1/8/2021 - Πηγή: iPop

Μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματάει τον αθλητισμό επειδή δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους αντιπάλους του, οι οποίοι προπονούνται επαγγελματικά, ο Θοδωρής Ιακωβίδης επέστρεψε ξανά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα. Οι νέες δηλώσεις του Ιακωβίδη προκαλούν συγκίνηση και στέλνουν το σωστό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μιλώντας στο OPEN, ο αρσιβαρίστας, έστειλε μήνυμα προς την Ομοσπονδία για τους συναθλητές του, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θέλει στ’ αλήθεια να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ότι είναι ηθικό το να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του έχουν τα ίδια προβλήματα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι παίρνει μόλις 200€ τον μήνα απ’ την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.

View this post on Instagram

A post shared by Θοδωρής Ιακωβίδης (@thodores_iakovidis)

Πρωταθλητισμός και ψυχική υγεία: Πόσο βαρύ είναι τελικά ένα μετάλλιο;

Παράλληλα, ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκίνησε το πανελλήνιο ευχαρίστησε όσους τον αγκάλιασαν, όμως, ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα δεν είναι να δοθεί απλά λύση στο δικό του πρόβλημα, αλλά να στηριχθούν όλοι οι αθλητές.

Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη. Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους

Σχετικά με την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρας, ο ίδιος σχολίασε: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».

Τέλος, ο Θοδωρής Ιακωβίδης, θέλοντας να επισημάνει το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, εξήγησε πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχε βενζίνη για να πάει στις προπονήσεις ή στον φυσιοθεραπευτή του και πήγαινε με τα πόδια:

Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές

Οι δηλώσεις του Ιακωβίδη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέες δηλώσεις του Ιακωβίδη που συγκλονίζουν: «Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα