Οι νέες αποκαλύψεις για τον εθισμό του πρίγκιπα Andrew στο σεξ

13:36 14/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Andrew πέρασε δύο μέρες μόνος σε ένα πολυτελές κτήμα στην Καλιφόρνια βλέποντας πορνό στην τηλεόραση ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη  Sarah Ferguson, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο-βόμβα. 

Ο Δούκας της Υόρκης φέρεται να έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη σε ένα ράντσο του γκολφ 200 στρεμμάτων το 1993, ως καλεσμένος τη Lee Annenberg, συζύγου του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, Walter, στην ιδιοκτησία τους στο Sunnylands Palm Springs.

Σύμφωνα με την πρώην συντάκτρια του Tatler, Tina Brown, ο Andrew σαν ένας έφηβος είχε εμμονή με το σεξ και άφησε την Lee αηδιασμένο μετά την επίσκεψή του που τον είδε «κλειδωμένο στην κρεβατοκάμαρά του για δύο ημέρες».

Απομακρύνθηκε ο πρίγκιπας Andrew από τα βασιλικά του καθήκοντα – Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε αυτή την απόφαση;

Νέες αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα του πρίγκιπα Andrew

Η Brown έκανε την αποκάλυψη σοκ στο επερχόμενο βιβλίο της, The Palace Papers; Inside the House of Windsor — The Truth and Turmoi.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της που μοιράστηκε με τη The Sun, η Brown ισχυρίστηκε ότι ο Andrew ήταν «κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρά του για δύο μέρες και προφανώς έβλεπε πορνό στην τηλεόραση».

Και πρόσθεσε: «Ο Δούκας ήταν πάντα τόσο υπερσεξουαλικός, όσο ένας έφηβος που κοιτούσε τα βυζιά του».

Το βιβλίο – βόμβα, έρχεται λίγους μήνες αφότου ο 62χρονος κατέβαλε περίπου 12 εκατομμύρια λίρες σε εξώδικο συμβιβασμό με την καταγγέλλουσα για σεξουαλική κακοποίηση, Virginia Giuffre.

Πιο συγκεκριμένα, η Giuffre είχε μηνύσει το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καταγγέλλοντας ότι προωθούνταν σεξουαλικά από τον Epstein όταν ήταν έφηβη στο Palm Beach της Φλόριντα, όπου ο Epstein διατηρούσε μία βίλα. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο Epstein, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν μερικά χρόνια στη φυλακή, τη σύστησε στον Andrew με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Andrew: Κατηγορείται ότι καταχράστηκε 750.000 λίρες από Τουρκάλα επιχειρηματία

VIRGINIA ROBERTS

Η συγγραφέας και η δημοσιογράφος ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Epstein έκανε τον Andrew να αισθάνεται σημαντικός χάρη στις «συμφωνίες, τα κορίτσια, το αεροπλάνο, τον αστραφτερό κόσμο της Νέας Υόρκης, όπου δεν τον έβλεπαν ως ενήλικο άντρα με λεφτά».

Δεκάδες γυναίκες έχουν υποβάλει ισχυρισμούς ότι ο Epstein τους επιτέθηκε σεξουαλικά με τη βοήθεια της καταδικασμένης σεξουαλικής διακίνησης Ghislaine Maxwell όταν ήταν έφηβοι.

Σε μία μονοσέλιδη δήλωση που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Μανχάταν την Τρίτη, 12/4, τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι ο Andrew «δεν σκόπευε ποτέ να διαβάλει τον χαρακτήρα της Giuffre και αποδέχεται ότι υπέφερε τόσο ως θύμα κακοποίησης όσο και από άδικες δημόσιες επιθέσεις».

Υπόθεση Epstein: Αποκαλύφθηκε η συμφωνία διευθέτησης με την Virginia Giuffre και όλα δείχνουν πως προστατεύει τον πρίγκιπα Andrew

Στη συνέχεια, αναφέρεται πως «είναι γνωστό ότι ο Jeffrey Epstein, διακινούσε αμέτρητα νεαρά κορίτσια για πολλά χρόνια και ότι ο πρίγκιπας Andrew λυπάται για τη σχέση του με τον Epstein.

«Δεσμεύεται να αποδείξει τη μετάνοιά του για τη σχέση του με τον Jeffrey Epstein, υποστηρίζοντας την καταπολέμηση της σεξουαλικής εμπορίας και υποστηρίζοντας τα θύματά της».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέες αποκαλύψεις για τον εθισμό του πρίγκιπα Andrew στο σεξ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα