Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα

10:42 10/3/2017 - Πηγή: iPop
| Όσα

Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου, για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

Μάρτης-γδάρτης
με νεφώσεις και βροχές. Για ακόμα μια μέρα ο καιρός θα είναι βροχερός γι’ αυτό μην ξεχάσεις την ομπρέλα σου πριν κλείσεις πίσω σου την πόρτα του σπιτιού σου.

Οι Θεσμοί φεύγουν, τα αγκάθια μένουν. Αφού ολοκληρώθηκε ακόμα ένας γύρος διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση, οι επικεφαλής των Θεσμών αποχωρούν σήμερα απ’ την χώρα μας, με τα «αγκάθια», όμως, να παραμένουν. Η συνέχεια θα γίνει με τηλεδιασκέψεις, ενώ ανοιχτά είναι τα εργασιακά, τα αντίμετρα, το συνταξιοδοτικό, αλλά και το αφορολόγητο όριο.

Το μέλλον της Ευρώπης συζητείται στις Βρυξέλλες. Κι ενώ η Πολωνία έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Ε.Ε. λόγω της αντίδρασής της για την επανεκλογή του D. Tusk ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι «27» κάθονται ξανά σήμερα στο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον της Ένωσης και την μετα- Brexit εποχή.

Ουρές στα γραφεία της ΔΕΗ. Τελευταία προθεσμία σήμερα για ένταξη στις 36 δόσεις της ΔΕΗ. Από νωρίς το πρωί έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από πολίτες έξω απ’ τα γραφεία της ΔΕΗ.

Ξέχνα όσα ήξερες για τις φορολογικές δηλώσεις. Τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς άλλαξε η νομοθεσία. Διάβασε αναλυτικά ποια πεδία αφαιρούνται και ποια προστίθενται στα έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3.

Χωρίς αεροπορικές συνδέσεις το Βερολίνο. Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί προς τα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου σήμερα, Παρασκευή, λόγω 25ωρης απεργίας του προσωπικού εδάφους. Εάν έχεις κανονισμένη πτήση, επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία κι ενημέρωσε όποιον φίλο σου έχει προγραμματίσει ταξίδι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση για προανακριτική επιτροπή για τα εξοπλιστικά: Η πρόταση, την οποία κατέθεσαν συγκεκριμένα οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφορά τη σύσταση επιτροπής για τον πρώην υπουργό, Γιάννο Παπαντωνίου, και το σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα