Νέες πληροφορίες για τον δολοφόνο των οδηγών ταξί| Το ανώνυμο τηλεφώνημα και οι έρευνες

09:37 10/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς τη δημοσιότητα σχετικά με τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί ο οποίος έχει σπείρει τον πανικό στην Κηφισιά και στις κοντινές περιοχές. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε προς τις Αρχές ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κατά το οποίο δόθηκαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του δράστη.

Που στρέφει πια την έρευνα της η ΕΛ.ΑΣ.;

Στον ύποπτος με … ονοματεπώνυμο ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του μανιακού δολοφόνου και διαμένει κοντά στο εκτιμώμενο σημείο επιβίβασης στο ταξί

του 52χρονου θύματος.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να παρουσιάζει ψυχικές διαταραχές και συχνά δημιουργεί προστριβές με γείτονες αλλά και περαστικούς, χωρίς να υπάρχει καμία σοβαρή αφορμή.

Πως έστρεψαν στο συγκεκριμένο άτομο το ενδιαφέρον τους οι Αρχές;

Μετά από το ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο ο άγνωστος έδωσε λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την προσωπικότητά του δράστη.

Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη είχε αναφερθεί πως έχουν εντοπιστεί δοθεί έξι άτομα, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του δράστη αλλά μόνο οι τρεις από αυτούς μένουν κοντά στα σημεία των επιθέσεων.

Τι έδειξε το υλικό από τις κάμερες;

Από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε ο άτυχος οδηγός ταξί με επιβάτη το δολοφόνο του, εντοπίστηκε η κίνηση του οχήματος, χωρίς, όμως, να υπάρχει καθαρή εικόνα από το εσωτερικό του ταξί και τον δράστη.

Θυμίζουμε πως ο δράστης επιτέθηκε πρώτα σ’ έναν 33χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει παρά τις σφαίρες, τις οποίες δέχτηκε και λίγες ημέρες αργότερα, επιτέθηκε σ’ έναν 52χρονο, επίσης, οδηγό ταξί, τον οποίο και σκότωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τρεις ύποπτοι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ για τις επιθέσεις εναντίον οδηγών ταξί

The post Νέες πληροφορίες για τον δολοφόνο των οδηγών ταξί| Το ανώνυμο τηλεφώνημα και οι έρευνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα