Οι απρόσμενοι χωρισμοί του Hollywood: Αυτά είναι τα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2022

16:15 31/12/2022 - Πηγή: iPop

Οι σχέσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Ενώ αρκετοί ίσως να βρήκαν τους συντρόφους της ζωής τους μέσα στο 2022, υπάρχουν και άλλοι που επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το -μέχρι τότε- έτερον τους ήμισυ. Ειδικά όταν μιλάμε για τα ζευγάρια που προέρχονται από τον λαμπερό κόσμο του Hollywood, η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις!

Τι και μερικοί από αυτούς ορκίζονταν αιώνια αγάπη και έλιωναν ο ένας για τον άλλον; Τελικά, η αγάπη τους φαίνεται

πως δεν ήταν γραφτό να κρατήσει μια ζωή. Από την Shakira και τον Pique, μέχρι τον Harry Styles και την Olivia Wilde, αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν και ράγισαν τις καρδιές των θαυμαστών τους.

Κάθε αποχωρισμός είναι σαν ένας μικρός θάνατος για τους ανθρώπους που σήμαιναν κάτι στη ζωή σου

Αυτοί είναι οι διάσημοι που χώρισαν το 2022Kendall Jenner και Devin Booker

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker ήταν μαζί από το 2020. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People το 27χρονο supermodel και ο 26χρονος μπασκετμπολίστας χώρισαν φιλικά και αποφάσισαν να επικεντρωθούν στις καριέρες του που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. «Και οι δύο έχουν απίστευτα προγράμματα αυτή την εποχή με τις καριέρες τους και αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα εκεί», ανέφερε μια πηγή στο People.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall Jenner News (@kendallupdater)

Harry Styles και Olivia Wilde

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles χώρισαν αυτή τη χρονιά μετά από δύο χρόνια σχέσης. «Παραμένουν στενοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χωριστά» δήλωσε πηγή στο People. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021, όταν βρέθηκαν μαζί σε έναν γάμο φιλικού ζευγαριού. Παράλληλα, η ταινία της Wilde, «Don’t Worry Darling», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Styles, συζητήθηκε πολύ, εξαιτίας της σχέσης τους.

View this post on Instagram

A post shared by SheFinds (@shefinds)

Tom Brady και Gisele Bundchen

Ο παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου και σταρ του NFL, Tom Brady και το supermodel Gisele Bündchen ανακοίνωσαν τον Οκτώβρη ότι παίρνουν διαζύγιο.

«Η απόφαση να τερματίσουμε έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε χωρίσει και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα τα καλύτερα στον Tom» δήλωσε η Gisele μέσω Instagram Story. Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2009, αφού γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου το 2006.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Τίτλοι τέλους για Gisele Bündchen και Tom Brady – Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από 13 χρόνια γάμου

Leonardo DiCaprio και Camila Morrone

Τίτλοι τέλους μπήκαν αυτή τη χρονιά και στη σχέση του Leonardo DiCaprio με την Camila Morrone, έπειτα από 4 χρόνια που διατηρούσαν δεσμό. Το ζευγάρι μετρούσε 23 χρόνια διαφορά ηλικίας, ενώ γνωρίστηκαν το 2017, όταν το μοντέλο ήταν 20 ετών. Αυτό που σχολιάστηκε μάλιστα ιδιαίτερα, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, είναι το γεγονός πως ο 48χρονος ηθοποιός καθώς μεγαλώνει, οι γυναίκες με τις οποίες επιλέγει να βγαίνει συνεχίζουν να μένουν σταθερά στην ηλικία των 25 και κάτω.

View this post on Instagram

A post shared by STYLECASTER (@stylecaster)

Kim Kardashian και Pete Davidson

Εδώ και μερικούς μήνες η Kim Kardashian κι ο Pete Davidson δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πηγές: «Ο λόγος που χώρισαν εν μέρει ήταν λόγω του πολυάσχολου προγράμματός τους». «Και οι δύο ταξιδεύουν συνέχεια και ήταν δύσκολο». Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Kim παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021.

View this post on Instagram

A post shared by Splash News (@splashnews)

Shakira και Gerard Pique

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» ανέφερε η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο της Shakira και του Gerard Pique. Η σχέση τους κράτησε για 12 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by shakira (@shakira_fcc)

Emily Ratajkowski και Sebastian Bear-McClard

Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει πλέον την single ζωή μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 σε μια τελετή χαμηλών τόνων σε ένα δικαστικό μέγαρο στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, υποδέχτηκαν τον γιο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι απρόσμενοι χωρισμοί του Hollywood: Αυτά είναι τα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2022 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα