Οι Αϊ Βασίληδες ξεχύνονται και πάλι στους δρόμους της Αθήνας

17:32 29/11/2016 - Πηγή: iPop

Στις 4 Δεκεμβρίου επιστρέφει στην Αθήνα το 3ο «Santa Run». Πρόκειται για μια διοργάνωση, στην οποία δεν έχει σημασία ο χρόνος και ο τερματισμός, αλλά το μήνυμα που στέλνει, αφού όλα τα έσοδα, που θα υπάρξουν από τις συμμετοχές θα δοθούν στο Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Την επόμενη Κυριακή το κέντρο της Αθήνας θα κατακλείσει πλήθος κόσμου, καθώς και οι Αϊ Βασίληδες-

δρομείς, στον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ ήδη διεξάγεται σε άλλες μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Το 3ο Athens Santa Run, βραβευμένο με Silver Award στην κατηγορία Seasonal Event στα Event Awards 2016, θα μεταφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, βάζοντάς μας στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη, κάνοντας διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Αναλυτικότερα, η συμμετοχή του κάθε δρομέα θα συνοδεύεται από το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ. Από τον διαγωνισμό απουσιάζει η πίεση του χρόνου, αλλά και ο ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ δεν υπάρχει περιοριμός ούτε στις ηλικίες, καθώς οι Αϊ Βασίληδες μπορούν να είναι κάθε ηλικίας.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας:

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γα ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε το παρόν και να συμβάλουμε στο πιο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας στηρίζοντας παράλληλα φορείς κοινωνικού χαρακτήρα. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας

Και η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα ανέφερε με τη σειρά της:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Συνεπείς με το motto μας “enjoy the journey” καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα “Αγιοβασιλιάτικο ταξίδι” στο κέντρο της Αθήνας για να υποδεχθούμε με τον πιο εορταστικό και δραστήριο τρόπο τα Χριστούγεννα

Τέλος, και η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, αναφερόμενη στη συμμετοχή της ομάδας της στη διοργάνωση δήλωσε:

Με μεγάλη αγάπη για τα αθλητικά δρώμενα, συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον πιο χριστουγεννιάτικο θεσμό της Αθήνας που προάγει την αξία της φιλανθρωπίας μέσα από τον αθλητισμό

The post Οι Αϊ Βασίληδες ξεχύνονται και πάλι στους δρόμους της Αθήνας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα