Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τραχτέρ- Συνεδριάζουν για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν

08:28 19/1/2017 - Πηγή: iPop

Ζεσταίνουν και πάλι τις μηχανές των τρακτέρ τους οι αγρότες οι οποίοι συνεδριάζουν με στόχο να ετοιμάσουν νέο γύρο κινητοποιήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναμονή για τις αποφάσεις που θα πάρουν:

Η συνεδρίαση των αγροτών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στις 6, στο Βασιλί Φαρσάλων και το παρόν θα δώσουν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλόγων Νομού Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων.

Τονίζουμε, πως οι αγρότες της Κρήτης μετά από την Παγκρήτια Σύσκεψη που πραγματοποίησαν

πήραν την απόφαση την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί να συγκεντρωθούν στη ΔΟΥ Ηρακλείου για να ξεκινήσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή, η υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα έστειλε επιστολή προς τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, εκφράζοντας τις ανησυχίες της κυβέρνησης της χώρας της για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των συνόρων από Έλληνες αγροτοσυνδικαλιστές.

Διαβάστε επίσης:

Διαβεβαιώσεις Β. Αποστόλου για αγρότες: Τα εισοδήματα τους θα έχουν ανοδική πορεία

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τραχτέρ- Συνεδριάζουν για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα