Η Ιταλία μετρά τις πληγές της- Μετά τις σεισμικές δονήσεις χιονοστιβάδα πλάκωσε ξενοδοχείο (Photos-Video)

08:12 19/1/2017 - Πηγή: iPop

Πανικός επικρατεί στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες. Μετά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μια μεγάλη χιονοστιβάδα έπεσε πάνω σε ξενοδοχείο στην περιοχή Φαρίντολα και προκάλεσε μεγάλα προβλήματα.

Οι σεισμολόγοι διατυπώνουν τους φόβους τους για νέες σεισμικές δονήσεις που μπορεί να είναι ακόμα πιο ισχυρές και ζητούν από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Τα ιταλικά Μέσα ανακοίνωσαν, πως μετά από την πτώση της χιονιστάβαδας στο ξενοδοχείο Rigopiano που βρίσκεται στην περιοχή Φαρίντολα στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο, αγνοούνται τρία άτομα.

Snow

makes cleanup from last year’s Italy earthquake difficult https://t.co/dgiajKGdru pic.twitter.com/Rl4SOVtp0A

— Marshall Moss (@MarshallMoss) January 7, 2017


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, των πυροσβεστών αλλά και των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμη στο ξενοδοχείο, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που συνεχίζεται με μεγάλη ένταση στην περιοχή.

Βέβαια, οι πελάτες του ξενοδοχείου, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές και δήλωσαν πως αγνοούμενοι πρέπει να είναι τρεις, άνθρωποι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφέρειας της πόλης Πεσκάρα, Τζουσέππε Ντι Μάρκο, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν 20 άτομα.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα συνεχίσουν να ανοίγουν δρόμο για να μπορέσουν να φτάσουν στο ξενοδοχείο οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών παρά το ότι το ύψος του χιονιού αγγίζει σχεδόν τα δυο μέτρα.

Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη μετά τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στη χώρα οι Αρχές ανακοίνωσαν πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κι ένας ακόμα αγνοείται.

Italy Earthquake Upgraded to M5.7 and 6 and One Half Ft. Of Snow, Avalan… https://t.co/NToV6GmIx5 via @YouTube

— Donna4843 (@Donna4843) January 18, 2017

Από τις σεισμικές δονήσεις στο Αματρίτσε, κατέρρευσε το καμπαναριό της εκκλησίας του Σαντ Αγκοστίνο

Οι σεισμοί οι οποίοι ιδιαίτερα αισθητοί και στην Ρώμη. Οι Αρχές αποφάσισαν να εκκενώσουν το μετρό της πόλης, πολλά σχολεία, όπως επίσης και πολλά από τα μεγάλα κτήρια.

Όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου λόγω του σεισμού στο Αματρίτσε, κατέρρευσε το καμπαναριό της εκκλησίας του Σαντ Αγκοστίνο.

Διαβάστε επίσης:

Ο σεισμός και το χιόνι προκάλεσαν τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Ιταλία- Ένας αγνοούμενος

photo:ANSA

The post Η Ιταλία μετρά τις πληγές της- Μετά τις σεισμικές δονήσεις χιονοστιβάδα πλάκωσε ξενοδοχείο (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα