Οι Simpsons είναι πολύ μπροστά! Είχαν προβλέψει όλο το 2016! (Video)

13:14 28/12/2016 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη σειρά The Simpsons είχε προβλέψει αρκετές στιγμές από το 2016 πολύ καιρό πριν αυτές συμβούν. Ποιες ήταν οι προβλέψεις που έκανε η σειρά; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.

Εκλογή Ντόναλντ Τραμπ

Το 2000 προβλήθηκε το επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Bart to the Future», στο οποίο βλέπουμε την ενήλικη Λίζα Σίμπσον, με ολόιδιο παρουσιαστικό με την Χίλαρι Κλίντον, να αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου, μετά την καταστροφική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Η σειρά είχε προβλέψει, δηλαδή, 13 χρόνια πριν, την εκλογή

του Τραμπ.

The Simpsons updates its 2000 prediction of a Trump Presidency… #TheSimpsons pic.twitter.com/Myf5rYb9Dj

— The Simpsons (@TheSimpsons) November 14, 2016

Το καλλιτεχνικό δημιούργημα με δαμάσκηνο του Kjartansson

To 1993, στο επεισόδιο «Homer’s Barbershop Quartet» εμφανιζόταν η Γιόκο Όνο να παραγγέλνει σε ένα μπαρ ένα δαμάσκηνο μέσα σε άρωμα, σερβιρισμένο σε ανδρικό καπέλο. Το 2016, ο Ισλανδός καλλιτέχνης Ragnar Kjartansson σε έκθεση του Μουσείου Τέχνης του Ρέικιαβικ παρουσίασε ένα δαμάσκηνο να πλέει σε άρωμα μέσα σε ένα ανδρικό καπέλο. Είναι πιθανό, βέβαια, ο Kjartansson να πήρε την ιδέα από το επεισόδιο και να την παρουσίασε στην έκθεση.

Τους θανάτους του David Bowie και του Alan Rickman

Το 2016 έφυγαν δύο πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες αφήνοντας πίσω τους τεράστιο κενό. Οι Simpsons 3 χρόνια νωρίτερα είχαν προβλέψει το θάνατο του David Bowie και του Alan Rickman.

Ο θάνατος του Prince

Οι Simpsons ήταν τόσο μπροστά αφού μπόρεσαν και προέβλεψαν τον θάνατο και του Prince, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, συμπληρώνοντας το μεγάλο κενό που άφησε πίσω τους ο θάνατος και άλλων γνωστών καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, το 2008 στο επεισόδιο «Treehouse of Horror XIX», ο Χόμερ Σίμπσον προσλαμβάνεται με σκοπό να σκοτώσει τον γνωστό τραγουδιστή.

Νόμπελ Οικονομίας

Το 2010 οι Simpsons είχαν προβλέψει την νίκη της Bengt R Holmstrom, στην οποία απονεμήθηκε το νόμπελ ειρήνης, με ένα ακόμα επεισόδιο τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι Simpsons τιμούν τα θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Photo: Daily Mail

The post Οι Simpsons είναι πολύ μπροστά! Είχαν προβλέψει όλο το 2016! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα