Οι 5 Τροφές που Καίνε το Λίπος

10:59 11/7/2017 - Πηγή: iPop

Οι 5 καλύτερες τροφές που βοηθούν στην καύση λίπους είναι:

Η Πρωτεΐνη

Κάθε πηγή πρωτεΐνης χρειάζεται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να αφομειωθεί από τον οργανισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει καύση θερμίδων. Και άρα λίπος. Έπειτα, οι πρωτεϊνούχες τροφές βοηθούν στην οικοδόμηση των μυών που ισοδυναμεί ξανά σε καύση λίπους, μαζί με την άσκηση. Και τα αμινοξέα που περιέχουν βοηθούν στην επαναφορά των μυών και στην σταθεροποίηση του μεταβολισμού.

Της ΦΑΙΗΣ ΓΚΑΪΝΑ

Τα Πικάντικα

Το συστατικό

της καψαϊκίνης που περιέχουν επιταχύνει την καύση λίπους. Αυξάνοντας την ικανότητα του σώματος να μετατρέπει την τροφή σε ενέργεια. Χρησιμοποιήστε πιπέρι καγιέν στην εποχιακή διατροφή σας.

Το Αβοκάντο

Ένα φρούτο πλούσιο σε λιπαρά, τα καλά λιπαρά όμως – μονοακόρεστα λίπη – τα οποία βοηθούν στην καύση λίπους και στην στην αποτροπή αποθήκευσης λίπους γύρω από την κοιλιά. Και οι φυτικές του ίνες συμβάλουν στην απομάκρυνση τοξινών. Προσθέστε το στη διατροφή σας με μέτρο, 1 την εβδομάδα αρκεί.

Το Πράσινο Τσάι

Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο λέγεται EGCG το οποίο μειώνει το λίπος αυξάνοντας την καύση του. 3 φλιτζάνια την ημέρα αρκούν, μαζί με 2 λίτρα νερό ( όσοι πίνουν τσάι πρέπει πάντα να καταναλώνουν άφθονη ποσότητα νερού )…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Οι 5 Τροφές που Καίνε το Λίπος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα