Οι 3 πιο χρήσιμες, δωρεάν εφαρμογές για iPhone, σύμφωνα με το Reddit

16:20 25/7/2022 - Πηγή: iPop

Οι Redditors γι’ ακόμα μια φορά μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, προτείνοντάς μας εξαιρετικά χρήσιμες, δωρεάν εφαρμογές για iPhone. Υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές εκεί έξω, που συχνά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες πραγματικά αξίζουν την προσοχή σου.

Οι χρήστες του Reddit ψήφισαν και παρακάτω σου δείχνουμε ποιες 3 βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας!

Δες τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν apps για iPhone που αγαπούν οι Redditors, αποφάσισε ποια απ’ αυτά εξυπηρετούν και τις δικές

σου ανάγκες κι αξίζουν ένα download!

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για photo editing στο κινητό σου

AllTrails

Το AllTrails είναι ένας εύχρηστος οδηγός για λάτρεις της περιπέτειας που αναζητούν μονοπάτια για τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλασία. Προσφέρει λεπτομέρειες για τα μονοπάτια -περισσότερα από 100.000 σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου δυσκολίας, της ανηφόρας και του μήκους. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν επίσης να δημοσιεύουν φωτογραφίες μονοπατιών και να αφήνουν σχόλια και κριτικές για άλλους χρήστες. Και, ναι, φυσικά σου λέει αν τα μονοπάτια είναι φιλικά για τα σκυλιά ή τα παιδιά.

Khan Academy

Το Khan Academy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει δωρεάν διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία για να βοηθήσει μαθητές να μάθουν. Ωστόσο, το να είσαι «μαθητής» δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι στο σχολείο. Σε αυτήν την περίπτωση, σημαίνει απλώς ότι έχεις κάτι για το οποίο θα ήθελες να μάθεις περισσότερα. Η εφαρμογή διαθέτει πληροφορίες και εργαλεία μάθησης για μια ποικιλία θεμάτων, από την ιστορία της τέχνης έως την αστρονομία, σε πολλαπλά επίπεδα μάθησης!

Mealime

Το Mealime είναι μια εφαρμογή συνταγών που επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις και τους διατροφικούς του στόχους, πριν του προτείνει συνταγές που αντιστοιχούν στις εν λόγω πληροφορίες. Χάρη στην ικανότητα της εφαρμογής να απλοποιεί τις συνταγές στις προτιμήσεις του χρήστη, εξοικονομεί πολύ χρόνο και έχει βαθμολογηθεί ως απ’ τις καλύτερες στον τομέα της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 3 πιο χρήσιμες, δωρεάν εφαρμογές για iPhone, σύμφωνα με το Reddit εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα