Οι 2 νέες λειτουργίες του TikTok που βάζουν φωτιές στους χρήστες – Όσα πρέπει να προσέξεις

12:36 1/4/2022 - Πηγή: iPop

Νέες λειτουργίες έρχονται στο TikTok οι οποίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χρηστών και ίσως προκαλέσουν πρόβλημα στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Φυσικά, μιλάω για τα Stories που πρόκειται να προστεθούν στο TikTok και το πιο σημαντικό, από εδώ και πέρα, θα μπορείς να ξέρεις ποιος βλέπει το προφίλ σου.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει τη δυνατότητα των Stories τον περασμένο Αύγουστο, αλλά η επέκταση έγινε προσβάσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο μήνα — αλλά όχι ακόμη για όλους τους χρήστες. Είναι λίγο δύσκολο, όμως, να ασχοληθεί κάποιος με τα Stories αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν έχεις αυτή τη δυνατότητα. 

Αυτό είναι το μυστικό για να δεις ξανά το βίντεο που έχασες κατά λάθος στο TikTok!

Πώς βλέπεις τα Stories στο TikTok;

Τα Stories είναι συνυφασμένα με το περιεχόμενο των σελίδων «Για εσάς» και «Ακολουθείτε». Μπορείς επίσης να μεταβείς σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό και να δεις εάν υπάρχει ένας μπλε κύκλος γύρω από το προφίλ τους, που υποδηλώνει ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα Story.

Εάν δεν μπορείς να δεις τις Ιστορίες στην εφαρμογή αυτήν τη στιγμή, να είσαι βέβαιη ότι το TikTok σου απλά δεν έχει διαθέσιμη την λειτουργεία ακόμα στην περιοχή σου. Όταν αποκτήσεις πρόσβαση στην συγκεκριμένη λειτουργία θα το καταλάβεις γιατί θα σε καλωσορίσει με ένα banner όταν ανοίξεις την εφαρμογή, το οποίο σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις μια ιστορία.

TikTok Stories

what the… pic.twitter.com/PIUpKMhj0k

— Matt Navarra (@MattNavarra) August 4, 2021 «Ποιος βλέπει το προφίλ μου στο TikTok;» Όσα πρέπει να ξέρεις

Ναι, υπάρχει πραγματικά ένας τρόπος για να ελέγξεις αν ο πρώην σου παρακολουθεί το προφίλ σου! Ας πάρουμε τα βήματα με την σειρά…

Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τις προβολές προφίλ

Η λειτουργία προβολών προφίλ είναι προαιρετική και αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις.

Πρέπει να μεταβείς στις ρυθμίσεις πατώντας τις τρεις γραμμές στη δεξιά πλευρά του προφίλ σου.Πάτησε «Ρυθμίσεις και Απόρρητο» και μετά «Απόρρητο».Πάτησε «Προβολές προφίλ» και ενεργοποίησε το «Ιστορικό προβολής προφίλ» και σύρε τη γραμμή στο πράσινο.

TIKTOK NOTIFIES PEOPLE WHEN YOU VIEW THEIR PROFILE NOW?? pic.twitter.com/GXm0voCcYj

— giri (@thomahaver) March 15, 2022

Αφού ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα, ένα σύμβολο ματιού θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος της οθόνης των εισερχομένων σου.

Κάνε κλικ σε αυτό και θα σου δείξει ποιος είδε το προφίλ σου τις τελευταίες 30 ημέρες.

Το TikTok θα εμφανίσει το όνομα του λογαριασμού και τη φωτογραφία προφίλ, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς ποιος σε παρακολουθεί.

Μην ξεχνάς ότι και οι υπόλοιποι χρήστες από εδώ και πέρα μπορούν να μάθουν αν stalkάρεις το προφίλ τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 2 νέες λειτουργίες του TikTok που βάζουν φωτιές στους χρήστες – Όσα πρέπει να προσέξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok, – Όσα,TikTok, – osa