Οδηγός επιβίωσης για παρθένο έφηβο (Προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους)

19:31 11/8/2014 - Πηγή: iPop

Σου χρειάζεται επειγόντως ένας οδηγός επιβίωσης για παρθένο έφηβο. Σε καταλαβαίνω. Είσαι ο έφηβος που ήμουν και εγώ πριν μερικά χρόνια. Ακόμα παρθένος αναζητώντας μια γυναίκα για να σου βγάλει τα γούστα (sic!) που έχεις δει σε τόσα πορνό.

Το μυαλό σου έχει γεμίσει με τόσες εικόνες πορνογραφικού υλικού, το οποίο αξιοποιείς στη τουαλέτα για να μην αποκτήσεις πρόβλημα με το «εργαλείο», που θέλεις τόσο πολύ αυτό που βλέπεις στην οθόνη να το δεις ζωντανά με τα ίδια σου τα μάτια.

Με το πρώτο μήνυμα από κάποια κοπέλα που σου αρέσει, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό σου είναι η εικόνα με το βρακάκι της να προεξέχει λίγο από το τζιν στο μάθημα. Αυτό και αν είναι υλικό για να αξιοποιήσεις στις μοναχικές ώρες….

Σήμερα, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταφέρεις να σκοράρεις με μία κοπέλα, ειδικά αν έχεις καταφέρει να την φέρεις στην έδρα σου. Δεν είναι τίποτα, πίστεψε με. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τη κατάλληλη στιγμή με μία κοπέλα που θέλει να προχωρήσει μαζί σου και να το αφήσεις να γίνει. Βασική προϋπόθεση είναι να είστε και οι δύο στη κατάλληλη ηλικία. Μην σε δω να τριγυρνάς σε κακόφημες περιοχές του Γυμνασίου. Εκεί θα πας μόνο αν είσαι ερωτευμένος και με το φερμουάρ κουμπωμένο. Είπαμε να έχεις ανάγκη το σεξ, μην γίνεις όμως ο ηλίθιος που κάνει τα κραυγαλέα σκηνικά.

Εάν βλέπεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις, μην απογοητεύεσαι απλά δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Σε τελική ανάλυση εάν έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να ανακαλύψεις το σεξουαλικό κόσμο, υπάρχουν και οι πιο έμπειρες γυναίκες που θα θέλουν να σου μάθουν, απλά κοστίζουν είκοσι ευρώ…. απλά μην αρχίσεις να λες ότι πλήρωσες γιατί οι επόμενες κοπέλες δεν θα το εκτιμήσουν!

Σημείωση!

Φίλτατοι γονείς που είστε έτοιμοι να σχολιάσετε πως διαφθείρω τη νέα γενιά με τα κείμενα μου, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα εφηβικά σας χρόνια. Φτάσατε στη σωστή χρονολογία; Θυμηθήκατε τι κάνετε τότε και εσείς; Ε, τα ίδια θέλουν και τα παιδιά σας.

The post Οδηγός επιβίωσης για παρθένο έφηβο (Προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα