Ο τέλειος καφές με τη βοήθεια ενός δωρεάν app!

09:01 6/5/2014 - Πηγή: iPop

Το ξεκίνημα της ημέρας σηκώνει καφεδάκι και εμείς σου έχουμε το ιδανικό app για αυτό. H εφαρμογή Brewseful αποκαλύπτει τα μυστικά του καφέ σε όσους τον θεωρούν ιεροτελεστία. Στους λίγο γκουρμέ, για να εξηγηθούμε, όχι αυτούς που πίνουν τον καραβίσιο και ευχαριστιούνται. Αν είσαι τύπος που υπολογίζει την ακριβή ώρα και την ποσότητα νερού για να βράσει ο σπέσιαλ κόκκος καφέ από την απομακρυσμένη φάρμα της Βραζιλίας, μόλις βρήκες το app που σου ταιριάζει.

Αρχικά διαλέγεις τον κόκκο καφέ που προτιμάς, την αγαπημένη σου ποιότητα αλέσματος και το μέγεθος του φλιτζανιού που χρησιμοποιείς. Το app

θα σου πει όλες τις λεπτομέρειες για το πόσο χρόνο χρειάζεται ο τέλειος καφές. Στη συνέχεια, αν πετύχει το χαρμάνι, μπορείς να αποθηκεύσεις την αναλογία των συστατικών, ώστε ο καφές σου να βγαίνει άψογος ξανά και ξανά.

Ο δημιουργός του Kevin Zweerink, γραφίστας, δημιούργησε το app όταν ο ίδιος άρχισε να ενδιαφέρεται για καλό καφέ και τα συμβατικά χρονόμετρα δεν του ήταν αρκετά για να υπολογίσει τους ακριβείς χρόνους. «Ήθελα να φτιάξω ένα χρονόμετρο που απαντά στην αγωνία της παραγωγής καφέ, όχι στην αγωνία της εκκεντρικότητας στη δημιουργία του», λέει.

Κατέβασε το app από το app store, ακολουθώντας αυτό το λινκ. Είναι μόνο για χρήστες iPhone.

The post Ο τέλειος καφές με τη βοήθεια ενός δωρεάν app! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα