Έβγαλες σπυράκι; Εξαφάνισε το!

07:03 6/5/2014 - Πηγή: iPop

Την πιο ακατάλληλη στιγμή, βγάζεις ένα σπυράκι μεγάλο ή μικρό και θέλεις να το ξεφορτωθείς. Είμαστε σίγουροι πως σου έχει συμβεί! Δυστυχώς, το να εξαφανιστεί για πάντα μέσα σε μερικά λεπτά είναι αδύνατο. Μπορείς όμως, μόλις δεις πως έβγαλες σπυράκι, να το εξαφανίσεις προσωρινά! Η λύση δεν είναι να ρίξεις τα μαλλιά στο πρόσωπο ή να παστωθείς με makeup για να το θάψεις! Σου προτείνουμε ένα τρόπο για να μπορέσεις να το καλύψεις γρήγορα χωρίς όμως να το μολύνεις.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Πρώτα, πρέπει να
απλώσεις πάνω στο σπυράκι, μια κρέμα της επιλογής σου που να το καταπραΰνει και να το ξεραίνει. Όταν βάζεις την ενυδατική σου πριν βαφτείς αποφεύγεις το επίμαχο σημείο.Είναι απαραίτητο να βάλεις πάνω του φον ντε τεν (ένα είδος make up για κάλυψη και ενυδάτωση).Παίρνεις ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ και βάζεις λίγο concealer και το απλώνεις απαλά.Στο τέλος, βάζεις μία διάφανη πούδρα σε κίτρινη απόχρωση και εξαφανίστηκε!

Δεν σου παίρνει καθόλου χρόνο και μ’ αυτό τον τρόπο μπορείς να καλύψεις και τα ανεπιθύμητα σημάδια. Βέβαια θα πρέπει να καθαρίζεις πολύ καλά το πρόσωπο σου (2 φορές την ημέρα), κατά προτίμηση με face crumb (απολεπιστικό) για να το εξαφανίσεις τελείως!

The post Έβγαλες σπυράκι; Εξαφάνισε το! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα