Ο σύντροφος του George Michael περιγράφει τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι

09:26 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Με ένα tweet ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, αποκάλυψε τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε πάει να τον ξυπνήσει το πρωί των Χριστουγέννων προκειμένου να ετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι, όμως, τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα τα ξεχάσω ποτέ, να βρίσκεις το σύντροφο σου γαλήνια νεκρό στο κρεβάτι … Δε θα σταματήσεις ποτέ να μου λείπεις», έγραψε ο Fadi Fawaz στον λογαριασμό του στο Twitter.

ITs a xmas i will never forget finding your partner dead peacefully in bed first thing in the morning.. I will never stop missing you xx

— Fadi Fawaz (@fadifawaz) December 26, 2016

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Fawaz, που υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael, ο τραγουδιστής είχε δώσει εκατομμύρια λίρες σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για την καταπολέμηση του καρκίνου και του AIDS, όμως, κρατούσε κρυφή απ’ την ΜΜΕ την φιλανθρωπική του δράση.

Παράλληλα, ο George Michael είχε εργαστεί σε καταφύγιο αστέγων.

George Michael worked anonymously at a homeless shelter I was volunteering at. I've never told anyone, he asked we didn't. That's who he was

— EMILYNE MONDO (@EmilyneMondo) December 26, 2016

The post Ο σύντροφος του George Michael περιγράφει τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
george michael
Τυχαία Θέματα