Ο συγγραφέας του Game of Thrones αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

13:46 4/1/2017 - Πηγή: iPop

Τι θα συμβεί στο τέλος της διάσημης σειράς Game of Thrones που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει εκατομμύρια κόσμο ανά τον κόσμο; Ο συγγραφέας της σειράς George R.R. Martin, αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες.

Η σειρά βρίσκεται στον έκτο κύκλο και οδεύει προς τον έβδομο, αλλά όσο προχωρά φτάνει προς το τέλος της. Είναι γνωστό ότι οι Dan Weiss και David Benioff θέλουν η σειρά να ολοκληρωθεί μετά τον όγδοο κύκλο, και τώρα ο συγγραφέας της

σειράς μιλά για το τέλος της.

Όπως λέει ο ίδιος:

Νομίζω ότι θα πρέπει να έχουν οι θεατές κάποια ελπίδα. Όλοι λαχταρούμε για ένα ευτυχισμένο τέλος με μία έννοια. Όσον αφορά εμένα, εγώ έλκομαι από το γλυκόπικρο τέλος

Ο Martin ήταν πάντα ένας άνθρωπος που του άρεσε να μιλάει, και σε μια πρόσφατη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Norwestern, μίλησε για την άποψή του η σειρά να έχει μια γλυκόπικρη κατάληξη. Αλλά αυτή τη φορά, αποκαλύπτει ότι αισθάνεται πως όλοι πρέπει να έχουν μια «ελπίδα», που δίνει μια πιο θετική νότα στην γλυκόπικρη κατάληξη, την οποία όλοι λίγο πολύ περιμένουμε.

Δείτε το video από την ομιλία του Martin:

Παράλληλα, ο συγγραφέας της σειράς επεσήμανε ότι από πάντα του άρεσε η σειρά ταινιών του «The Lord of the Rings», αλλά ο ίδιος θέλει να αλλάξει τη σφαίρα της φαντασίας για να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, δείχνοντας ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο την κακή, όσο και την καλή πλευρά τους.

Ο Martin τονίζει χαρακτηριστικά:

Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού βρίσκεται μέσα στην καρδιά των ανθρώπων. Μεταξύ όλων μας, κάθε μέρα και κάθε χρόνο. Οι άνθρωποι που κάνουν καλά και ηρωικά πράγματα την Τρίτη, μπορεί να κάνουν κάποιες χυδαίες και εγωιστικές πράξεις την Τετάρτη

Αν και ο Martin έχει επισήμως γράψει ένα επεισόδιο του Game of Thrones, ο ίδιος είναι περισσότερο γνωστός ως o ιθύνων νους πίσω από τη σειρά βιβλίων. Ακόμα, ενώ η σειρά Game of Thrones διαφέρει αρκετά από τα βιβλία, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί για τη μικρή οθόνη, πολλά από τα βασικά σημεία παραμένουν τα ίδια. Αν και τα τελευταία δύο βιβλία δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη, ο Martin έχει συναντηθεί με τον Weiss και Benioff για να μιλήσουμε για τα όσα γράφονται στα βιβλία, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την σειρά.

Λέξεις, όπως «γλυκόπικρη» και «ελπίδα» φαντάζουν περίεργες, όταν τουλάχιστον μέχρι τον πέμπτο κύκλο είχαμε τον θάνατο πολλών πρωταγωνιστών της σειράς και τον κίνδυνο να κυριαρχεί. Επομένως, η ιδέα της σειράς να καταλήγει με ελπιδοφόρο μήνυμα, είναι σίγουρα πολύ ελκυστική.

Διαβάστε την συνέντευξη του ipop.gr με τον Έλληνα που έχει την επιμέλεια των ειδικών εφέ της σειράς

Photo: www.emaze.com, cinema blend

The post Ο συγγραφέας του Game of Thrones αποκαλύπτει το τέλος της σειράς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα