Ακόμα μια καταγγελία εναντίον του Chris Noth

12:21 24/12/2021 - Πηγή: iPop

Πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού. Η νέα καταγγελία εναντίον του Chris Noth έρχεται από μια γυναίκα που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.

H Lisa Gentile δήλωσε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά απ’ τον ηθοποιό το 2002, όταν εργαζόταν σαν τραγουδίστρια. Ωστόσο, πλέον το αδίκημα έχει παραγραφεί και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μήνυση.

Όπως είπε η Lisa, γνώρισε τον Chris Noth σ΄ ένα εστιατόριο και ένα βράδυ εκείνος ανέβηκε στο διαμέρισμά της, διότι είπε πως

ήθελε να δει πού μένει. Ωστόσο, μόλις ανέβηκε, άρχισε να την φιλάει και την τράβηξε με το ζόρι πάνω του. Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς πίεσε το στήθος της και άφησε τα χέρια του να περάσουν κάτω απ’ το πουκάμισό της.

Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του προς τα κάτω, καθώς τράβηξε το πουκάμισό μου προς τα πάνω. Στη συνέχεια τράβηξε το χέρι μου προς τα γεννητικά του όργανα

«Η πόρτα του δικαστηρίου έχει κλείσει με δύναμη στο πρόσωπό της», είπε η δικηγόρος Gloria Allred σε συνέντευξη Τύπου, προτρέποντας την ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει στις γυναίκες να ασκήσουν αγωγές εναντίον των πρώην κακοποιών τους.

Κι άλλες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Chris Noth για σεξουαλική επίθεση, ενώ οι δύο απ’ αυτές μίλησαν στο Hollywood Reporter και είπαν πως τις βίασε. Οι συγκεκριμένες καταγγελίες αφορούσαν επιθέσεις που έγιναν το 2004 και το 2015.

Chris Noth: Απολύθηκε ο ηθοποιός από το «The Equalizer» – Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και στέκονται δίπλα στα θύματα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ακόμα μια καταγγελία εναντίον του Chris Noth εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα