Ο Πρίγκιπας Harry ήθελε εδώ και χρόνια να αποχωρήσει απ’ τη βασιλική οικογένεια

15:08 14/5/2021 - Πηγή: iPop

Η νέα συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry προκαλεί ταραχές ξανά στη βασιλική οικογένεια. Ο Harry μιλάει με ειλικρίνεια και παραδέχεται ότι ήθελε εδώ και χρόνια να αφήσει την ιδιότητα του βασιλικού μέλους.

Μιλώντας με τον ηθοποιό και podcaster, Dax Shepard, ο Harry αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην ατίθαση συμπεριφορά του στο παρελθόν, κάνοντας λόγο για ένα μη διαχειρίσιμο ψυχικό

τραύμα.

Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός ότι η οικογένειά του ζει κάτω από ένα συνεχές μικροσκόπιο και παραδέχθηκε πως αυτή η παρακολούθηση ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνον.

Είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του The Truman Show και του να είσαι σε ζωολογικό κήπο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ήταν ότι με το να γεννιέσαι σε αυτό, είναι σαν να κληρονομείς και τον κίνδυνο που συνοδεύει. Κληρονομείς κάθε στοιχείο του χωρίς επιλογή και λόγω του τρόπου με τον οποίο τα Μέσα Ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου αισθάνονται ιδιοκτησία προς εσένα

Ο Δούκας του Sussex ήταν σαν να αφήνει αιχμές για τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος, κάνοντας λόγο για «γενετικό πόνο και την ταλαιπωρία» στη βασιλική οικογένεια και σημειώνοντας ότι ήθελε να «σπάσει τον κύκλο» για τα παιδιά του.

Δεν υπάρχει καμία ευθύνη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δείχνουμε το δάχτυλό μας ή να κατηγορούμε κανέναν, αλλά σίγουρα όταν πρόκειται για γονείς, εάν έχω βιώσει κάποια μορφή ταλαιπωρίας λόγω του πόνου που ίσως υπέφεραν ο πατέρας μου ή οι γονείς μου, θα σιγουρευτώ ότι θα σπάσω αυτόν τον κύκλο, ώστε να μην τον περάσω στα παιδιά μου

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι από την ηλικία των 20 ετών ήθελε να εγκαταλείψει τη ζωή στο παλάτι, λόγω των όσων προκλήθηκαν στην μητέρα του, εξαιτίας της θέσης που είχε.

Σχετικά με αυτό, ο Πρίγκιπας Harry συμπλήρωσε ότι ξαφνικά άρχισε να συνθέτει όλα τα κομμάτια του παζλ, όλα όσα έζησε στη ζωή του, και σκέφτηκε πώς μπορεί να το αλλάξει αυτό για τα δικά του παιδιά.

Και έτσι μετακόμισα ολόκληρη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, αυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις την οικογένειά σου και την ψυχική σου υγεία πρώτα

Παράλληλα, ο Harry είπε ότι ξεκίνησε θεραπεία μετά από μια συνομιλία με τη σύζυγό του: «Μπορούσε να καταλάβει ότι πονάω και ότι κάποια από τα πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου, θα με έκαναν πολύ θυμωμένο».

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Oprah Winfrey με τον Πρίγκιπα Harry

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Harry ήθελε εδώ και χρόνια να αποχωρήσει απ’ τη βασιλική οικογένεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα