Ο Πούτιν ζητά παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

14:48 11/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ζητά παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας πως κάθε χώρα, έχει το δικαίωμα να διαφυλάσσει όπως αυτή κρίνει την ασφάλειά της.

«Η Ρωσία θέλει να καταπολεμήσει την τρομοκρατία από κοινού με τον υπόλοιπο κόσμο», δηλώνει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, στη γερμανική

εφημερίδα Bild, κατηγορώντας παράλληλα τη Δύση για ακόμα μια φορά, για την επιδείνωση των διεθνών κρίσεων που συνέβαλαν στη μεγέθυνση του προβλήματος της τρομοκρατίας.

Putin says he wants global cooperation against terrorism: Bild https://t.co/tEMZ0Q9yn1pic.twitter.com/LtHzfQnJwp

Reuters Top News (@Reuters) January 11, 2016

«Είμαστε αντιμέτωποι με κοινές απειλές, και εξακολουθούμε να θέλουμε όλες οι χώρες, τόσο στην Ευρώπη όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, να ενώσουν τις προσπάθειές τους με τις προσπάθειες της Ρωσίας, για την καταπολέμηση αυτών των απειλών. Εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση», υποστήριξε ο Πούτιν στη συνέντευξή του στην Bild, ενώ ταυτόχρονα διασαφηνίζει πως:

Δεν αναφέρομαι μόνο στο ζήτημα της αντιμετώπισης τρομοκρατίας, αλλά και στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, στο traffiking, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αναφερόμενος στις αποφάσεις που λαμβάνονται γύρω από αυτές τις παγκόσμιες προκλήσεις, ο Ρώσος Πρόεδρος, υπογραμμίζει στις δηλώσεις του πως: «ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς, είμαστε αυτοί που θα πρέπει να συμφωνούν με ό, τι οι άλλοι αποφασίζουν για αυτά ή άλλα θέματα.»

The post Ο Πούτιν ζητά παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα