Ο πιο θρεπτικός χυμός με παντζάρι, καρότο και μήλο με αντικαρκινικές ιδιότητες!

14:01 14/3/2020 - Πηγή: iPop

Σου βρήκαμε ένα ρόφημα γεμάτο με βιταμίνες, θρεπτικές ουσίες και αντικαρκινικές ιδιότητες. Ποιος είναι αυτός ο θρεπτικός χυμός με παντζάρι, καρότο και μήλο που θα σε τονώσει; 

Αυτός ο χυμός με παντζάρι έχεις όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται αυτή τη στιγμή το ανοσοποιητικό σου για να δυναμώσει. Επιπλέον, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ συμβάλλει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, ενισχύει το αναπνευστικό και καρδιακό σύστημα και βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου. Συμβάλλει, ακόμα, στο να έχεις μια πιο λαμπερή και υγιή

επιδερμίδα, ενώ προστατεύεται και η κακή χοληστερόλη στο αίμα.

Τι θα χρειαστείς;1 παντζάρι2 μήλα2-3 καρότα μεγάλαΠώς θα τον φτιάξεις;Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό το παντζάρι καθαρισμένο.Στη συνέχεια, το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο μπλέντερ, αφού το κόψουμε σε κομμάτια.Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μήλα και τα καρότα.Τα προσθέτουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά όλα μαζί.

Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις και τον αποχυμωτή σου, αν έχεις, αντί για το μπλέντερ. Ο χυμός είναι έτοιμος!

Pexels

Αυτός είναι ο χυμός της αποτοξίνωσης που έχεις ανάγκη! 

Το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, ενώ περιέχει ακόμα και σίδηρο, κάλιο και μαγνήσιο. Το καρότο περιέχει κι αυτό ένα πλήθος βιταμινών, όπως A, B1, B2, B3, B6, C, Ε και Κ κι έχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο και φυλλικό οξύ. Τα μήλα περιέχουν βιταμίνη C αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αλλά και ανήκουν στα φρούτα με αντικαρκινική δράση.

Ο συνδυασμός όλων αυτών δημιουργεί ένα ρόφημα, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες κι απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου και για την καλύτερη άμυνα του οργανισμού σου. Έτσι, θα θωρακίσεις τον οργανισμό σου απέναντι σε ιώσεις, κρυολογήματα και μικρόβια που απειλούν την υγεία σου και περιμένουν να βρουν ευάλωτο το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Διάβασε ακόμα:

Ο χυμός απ’ αυτό το θαυματουργό λαχανικό είναι must για την καλή υγεία!

Photo: Unsplash/ K15 Photos

Το άρθρο Ο πιο θρεπτικός χυμός με παντζάρι, καρότο και μήλο με αντικαρκινικές ιδιότητες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα