Ο Πετρούνιας ανέβασε τις πιο γλυκές φωτογραφίες από τον γάμο του!

17:46 29/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ζουν τον έρωτά τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς πριν από λίγες μέρες ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου. Εμείς μπήκαμε στο προφίλ του Λευτέρη στο Instagram και βρήκαμε τις φωτογραφίες από τον γάμο τους και πραγματικά είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει! Ε, δεν μπορούσαμε να μη τις μοιραστούμε μαζί σου. Εμείς πάντως λιώσαμε!

Να σου υπενθυμίσουμε πως τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική

Μιλλούση, με τους δύο αθλητές να αποφασίζουν να κάνουν θρησκευτικό γάμο δύο χρόνια μετά τον πολιτικό τους, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν είχαν βαφτίσει τις κόρες τους, Σοφία και Ελένη. 

Ο θρησκευτικός γάμος τελέστηκε στη Γλυφάδα και οι δύο τους έλαμπαν από χαρά, ενώ μετά το ιερό μυστήριο, διασκέδασαν με φίλους και συγγενείς στο γλέντι που ακολούθησε. Μάλιστα, την παράσταση έκλεψε ο ρομαντικός χορός του ζευγαριού.

Ο “Άρχοντας των κρίκων” δε σταμάτησε λεπτό να κοιτά την αγαπημένη του στα μάτια όσο χόρευαν, ενώ τη σήκωσε στα χέρια του λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι, δείχνοντάς της πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Η πρώτη δημοσίευση του Λευτέρη Πετρούνια μετά τον γάμο του:

Ο Λευτέρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις αγαπημένες του στιγμές από τον γάμο τους και τις μοιράστηκε μαζί με τους θαυμαστές του. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: “Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος .
Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας!”

Πείτε μου εσείς, έχετε δει πιο γλυκό και ταιριαστό ζευγάρι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

Μπορείς να δεις εδώ όλα τα highlights του γάμου της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πετρούνιας ανέβασε τις πιο γλυκές φωτογραφίες από τον γάμο του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα