Ο Παπαδάκης σχολιάζει το MasterChef κι είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα!

16:19 15/4/2020 - Πηγή: iPop

Αν θέλεις να δεις κάτι σήμερα και να “σκάσει” το χειλάκι σου, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Ο Παπαδάκης σχολιάζει το MasterChef κι είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα!

O Γιώργος Παπαδάκης έκανε skype σύνδεση με το Πρωινό την Τετάρτη και παραδέχθηκε ότι βλέπει MasterChef και μάλιστα είπε πως είναι φουλ ενημερωμένος για το τι γίνεται!

Ο δημοσιογράφος, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για τον διαγωνισμό μαγειρικής, σχολιάζοντας

συγκεκριμένα τη σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε πως απόδειξη του ότι ενημερωμένος είναι το γεγονός ότι έχει διαβάσει πως μετά τη διακοπή των γυρισμάτων λόγω κορονοϊού, ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του κι άφησε τη Μαρία!

Με την Μαρία Μπέη τι έγινε στο MasterChef; Τώρα θα σε αιφνιδιάσω για να δεις ότι είμαι ενημερωμένος για όλα. Διάβασα στα site ότι επειδή είναι παλιά τα γυρίσματα αυτά, μόλις διακόπηκαν τα γυρίσματα ο Δημήτρης Μπέλλος ξαναγύρισε στην πρώην του και χώρισε με το Μαράκι. Άρπα την!

Δες πώς ο Γιώργος Παπαδάκης σχολιάζει το MasterChef:

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Η απόσταση λόγω κορονοϊού μάλλον τους έκανε να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα, καταλήγοντας στο να μην είναι πια μαζί.

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως το ζευγάρι αυτό θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι να είναι μαζί, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ζευγάρι, μάλιστα, δε θα γιορτάσει μαζί το Πάσχα, διότι ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στην πρώην του.

Τα γυρίσματα του φετινού MasterChef έχουν σταματήσει κι οι παίκτες εδώ και έναν μήνα έχουν βγει εκτός παιχνιδιού. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του διαγωνισμού μαγειρικής δοκίμασε τη σχέση του εκτός παιχνιδιού κι όπως φάνηκε δεν κράτησε, αφού οι δύο παίκτες τράβηξαν χωριστούς δρόμους και ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του, με την οποία φέρεται να μένει και πάλι μαζί.

Δες ακόμα:

MasterChef: Η νικήτρια ομάδα και τα μαθήματα σούσι! (Videos)

Το άρθρο Ο Παπαδάκης σχολιάζει το MasterChef κι είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα