Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβηκαν ξανά στη σκηνή του «The Voice» και έβαλαν φωτιά!

11:10 22/11/2021 - Πηγή: iPop

Το πέμπτο knockout του «The Voice» τα είχε όλα, ανατρεπτικές αναμετρήσεις αλλά και μοναδικά ντουέτα που μας ξύπνησαν αναμνήσεις. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος βοηθά τον καλύτερό του φίλο στο πλαίσιο των knockouts.

Οι δύο καλοί φίλοι, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας, ανέβηκαν στη σκηνή και απογείωσαν

τη βραδιά τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες τους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την καλλιτεχνική τους χημεία.

Ο 22χρονος Νίκος Μουτσινάς πήγε στο The Voice- Γύρισε κάποιος κριτής;

Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας: Ανέβηκαν στη σκηνή του «The Voice» και τα έδωσαν όλα

«Φίλε μου έρχομαι κοντά σου να τα σώσω όλα!» είπε ο Μαραβέγιας και ανέβηκε στη σκηνή. Τραγούδησαν το «Ρίτα», «King Kong Five», «Mala Vida», «Touch me» και το πάρτι δεν έλεγε να σταματήσει!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τους, ο Κωστής Μαραβέγιας έσπευσε να αγκαλιάσει τους πρώην συνεργάτες του. «Μου έλειψες μπαγάσα, μου έλειψες» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στο τέλος, με τον Γιώργο Λιανό να λέει ότι η σχέση των δύο καλλιτεχνών είναι ένα «love story ανώτερο του Τιτανικού».

Ο Κωστής Μαραβέγιας μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ιππότες δεν ζουν μόνο στα παραμύθια

Όπως ήταν φυσικό επόμενο, οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή, τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες και ανέβασαν τον παλμό του μουσικού show. Παράλληλα όμως το δαιγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε με τους τέσσερις coaches να επιλέγουν με ποιους παίκτες θα συνεχίσουν στα Battles.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβηκαν ξανά στη σκηνή του «The Voice» και έβαλαν φωτιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα