Ο Πάνος Μουζουράκης «έπαθε αγάπη» και μοιράζει φιλιά με την σύντροφό του στο νέο του βίντεο κλιπ! Εμείς πάντως λιώσαμε!

12:54 12/1/2022 - Πηγή: iPop

Ο αγαπημένος μας Πάνος Μουζουράκης πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του βίντεο κλιπ την Πέμπτη, 13/1, και πρωταγωνίστρια δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την σύντροφό του Τζίνα Βαρελά. Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, προσπαθούν μέσα σε λίγα λεπτά να σου μεταδώσουν την αγάπη τους, τον έρωτά τους και να σε κάνουν να αισθανθείς κι εσύ όλα αυτά τα υπέροχα και μοναδικά συναισθήματα.

Η ηθοποιός, Tζίνα Βαρελά, είναι η πρωταγωνίστρια του νέου βίντεο κλιπ του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Έπαθα αγάπη». Στο promo βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο Instagram

τους βλέπουμε να έρχονται πολύ κοντά και να είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα φιλί.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβηκαν ξανά στη σκηνή του «The Voice» και έβαλαν φωτιά!

«Ένα άκρως μεταδοτικό, ένα προς ένα, από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα συναίσθημα που θέλουμε να πάθετε όλοι σας και λέγετε ΑΓΑΠΗ.», γράφει ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram.

Ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου κυκλοφόρησε από την Minos EMI μέσα στον Δεκέμβρη το νέο του τραγούδι που κυριολεκτικά ξεχειλίζει αγάπη και έρωτα.

Στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και ολόκληρο το βίντεο κλιπ στο YouTube.

Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το συμβάν που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14 ετών: «Μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου»

Δες εδώ το απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Μουζουράκη: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πάνος Μουζουράκης «έπαθε αγάπη» και μοιράζει φιλιά με την σύντροφό του στο νέο του βίντεο κλιπ! Εμείς πάντως λιώσαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα