Δεύτερη μέρα οντισιόν MasterChef 6: Αυτοί πήραν την πολυπόθητη ποδιά

11:10 12/1/2022 - Πηγή: iPop

Η δεύτερη μέρα οντισιόν MasterChef 6 έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τους επίδοξους σεφ να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Κάποιοι κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, άλλοι πήραν μεγάλα ρίσκα που τους βγήκαν σε καλό και κάποιοι εμπιστεύτηκαν την απλότητα και την παράδοση ποντάροντας στη γεύση.

Τι είναι το χρυσό pin στο MasterChef 2022 και πώς αλλάζει τα δεδομένα στις οντισιόν;

Δεύτερη μέρα
οντισιόν MasterChef 6: Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση

Ο Χριστόφορος, μπορεί να τους έκανε όλους να γελάσουν όταν αποκάλυψε πως κοιμόταν τη στιγμή που τον κάλεσαν απ’ το MasterChef, ωστόσο, η προσπάθειά του ήταν αρκετή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Σταμάτης, που δηλώνει “τιμωρός”, πήγε με μια ευφάνταστη συνταγή, που συνδύαζε το κουνουπίδι με τη λευκή σοκολάτα, και μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν άρτιο, ωστόσο, η στάση του αλλά και η θέλησή του να πειραματιστεί, του χάρισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Μαίρη – Μαρία με τα σουτζουκάκια της εντυπωσίασε τους κριτές και θα την δούμε στο bootcamp!

Ο Γιώργος εντυπωσίασε τους κριτές με την ενέργειά του αλλά και τις ιστορίες που διηγήθηκε στο πλατό. Eίπε πως το πιάτο που τους παρουσιάζει απόψε το είχε πρωτομαγειρέψει σε σύντροφό του, γι’ αυτό και είχε ψωμί σε σχήμα καρδιάς! Με δύο “ναι” πήρε την πολυπόθητη ποδιά.

Ο Τζόναθαν κατάφερε να αποσπάσει 3 ναι, με τη γεύση, τον χαρακτήρα και την ιστορία της ζωής του σαν ερωτικός μετανάστης.

Ο Δημήτρης πέρασε με τρία «ναι» στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αφού μαγείρεψε με υλικά από τον τόπο του και… χορηγία της πεθεράς του. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να τρώνε απ’ το πιάτο του, με αποτέλεσμα να πάρει την ποδιά με 3 “ναι”.

Το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεύτερη μέρα οντισιόν MasterChef 6: Αυτοί πήραν την πολυπόθητη ποδιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα