Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μωρού και η αποκάλυψη του ονόματος

12:30 10/5/2022 - Πηγή: iPop

Πολύ ευχάριστα νέα! Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Μάλιστα, ο αγαπημένος μας σεφ κατάφερε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μυστικό, με αποτέλεσμα να μας προκαλέσει ακόμα περισσότερη έκπληξη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Znews» ο Πάνος Ιωαννίδης υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή, 6/5, και πετάει από τη χαρά του!

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας – Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Το πρωί της Τρίτης 10/5, ο αγαπημένος μας

Πάνος Ιωαννίδης, σεφ και κριτής του MasterChef, αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast @Star» τα συναισθήματά του τώρα που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos)

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos)

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos)

Να υπενθυμίσουμε πως και ο Λεωνίδας Κοτσόπουλος με την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν το πρώτο τους μωράκι! Μάλιστα, η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της κύησης! Απ’ ό,τι φαίνεται, η οικογένεια του MasterChef μεγαλώνει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μωρού και η αποκάλυψη του ονόματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα