Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου: «Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για σένα» | Photo

20:26 22/6/2019 - Πηγή: iPop

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στο Instagram, με αφορμή το γεγονός ότι ξεκινούν μαζί περιοδεία για την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη

μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν».

«Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος, αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή», συνέχισε η ίδια στην ανάρτησή της για να προσθέσει ακόμη ότι:

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί

Στη συνέχεια, η  Δανάη Μπάρκα απευθυνόμενη στη μητέρα της ανέφερε ότι: «Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους. «Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου. Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσυ! Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο,είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν. Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Keywords
Τυχαία Θέματα