Ο Λιγνάδης απάντησε στη Μενδώνη: «Το εάν είμαι επικίνδυνος θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί»

18:31 19/2/2021 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού, ο Λιγνάδης απάντησε στη Μενδώνη για τον χαρακτηρισμό της ότι είναι επικίνδυνος άνθρωπος.

Μέσα απ’ το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, ο Δημήτρης Λιγνάδης σχολίασε ότι το εάν είναι επικίνδυνος στη ζωή ή τη δουλειά του, θα πρέπει να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί.

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε λόγο για ένα

λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες, χωρίς να παραδέχεται αλλά ούτε και να διαψεύδει ουσιαστικά τις καταγγελίες εναντίον του.

Πώς ο Λιγνάδης απάντησε στη Μενδώνη:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Θυμίζουμε ότι, μεταξύ άλλων, η κα Μενδώνη είχε δηλώσει τα εξής:

Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ

Η υπουργός έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο, από τη Δικαιοσύνη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Λιγνάδης απάντησε στη Μενδώνη: «Το εάν είμαι επικίνδυνος θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα