Harry και Meghan χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τίτλους τους- Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

15:36 19/2/2021 - Πηγή: iPop

Harry και Meghan χάνουν τους βασιλικούς τίτλους τους οριστικά και απορύρονται απ’ την βρετανική βασιλική οικογένεια. Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή επίσημα το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ και η Meghan Markle έχασαν και τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αφού επιβεβαίωσαν στη μονάρχη ότι αποσύρονται απ’ τη βασιλική οικογένεια.

Αφού ολοκληρώθηκε η μεταβατική περίοδος του ενός έτους, το ζευγάρι αποφάσισε ότι η απόφασή του είναι οριστική. Αυτό σημαίνει

ότι ο Harry χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παλατιού, στην οποία τονίζεται πως όλοι είναι στεναχωρημένοι γι’ αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020 οπότε και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, υπογράφοντας συμφωνίες συνεργασίας με την Spotify και το Netflix, αξίας άνω των 100 εκατ. βρετανικών λιρών.

Harry και Meghan χάνουν τους βασιλικούς τίτλους: Η ανακοίνωση

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα ότι δεν θα επιστρέψουν ως ενεργά μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε ότι όταν απομακρυνόμαστε από τη Βασιλική Οικογένεια, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνεπάγονται.

Οι τιμητικοί στρατιωτικοί διορισμοί και τα βασιλικά προνόμια που διατηρούνται από τον Δούκα και τη Δούκισσα θα επιστραφούν επομένως στην Αυτού Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των ενεργών μελών της Βασιλικής Οικογένειας».

A Buckingham Palace statement on The Duke and Duchess of Sussex https://t.co/nl7RiZmGiZ

— The Royal Family (@RoyalFamily) February 19, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Harry και Meghan χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τίτλους τους- Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα