Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί κι εμείς λιώνουμε!

13:43 6/5/2022 - Πηγή: iPop

Με πολύ ευχάριστα νέα εξελίσσεται η σημερινή ημέρα! Ένα νέο, μάλιστα, που μας εξέπληξε! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν το πρώτο τους μωράκι! Μάλιστα, η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της κύησης! 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούν να κρατούν ένα low profile ακόμα και στα social media. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες

που έδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» οι δυο τους θα γίνουν γονείς καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε το ρεπορτάζ η σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετράει δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησαν να συγκατοικούν. Όπως έχουν αναφέρει και οι δύο, η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από τα social media και συγκριμένα μέσα από το Instagram. Τώρα περιμένουν να έρθει στην ζωή ο καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδάκι.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Οι δυο τους, πάντως, φαίνεται να τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και η αλήθεια είναι πως τους αγαπάμε πολύ και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz! Αυτό το διάστημα τους απολαμβάνουμε στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν μαζί στον σταθμό που έχει ο διάσημος σεφ στο διαδίκτυο!

Όταν η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά για τον Κουτσόπουλο λιώνει!

Σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», η Χρύσα Μιχαλοπούλου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Τέλος, για την παρουσία και των δύο στα social media, όπου καμιά φορά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα, είπε: «Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί κι εμείς λιώνουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος,leonidas koutsopoulos