Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

11:18 6/5/2022 - Πηγή: iPop

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: 55χρονος άνδρας σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του στην περιοχή Πηγές και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, το έγκλημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, και όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάλεσε εκείνος την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για στραγγαλισμό. Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο

της και κατόπιν επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αμέσως μετά επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πλήττοντας τον εαυτό του σε διάφορα σημεία του σώματός του με αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Τελικά κάλεσε τις αρχές και ομολόγησε ότι έχει κάνει κακό στη σύζυγό του.

To ζευγάρι κατοικούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και η γυναίκα είχε φαρμακείο στις Πηγές Νέστου. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δράστη και κοντά του το θύμα, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού. 

13 γυναικοκτονίες, 13 λόγοι που είναι τόσο σημαντική η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά ηλικίας 10 και 6 ετών.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. 

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα για να διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της και έρευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια Καβάλας για να διαπιστωθούν πλήρως οι λόγοι και οι συνθήκες του περιστατικού.

Η γυναικοκτονία στην Καβάλα έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα ανάλογων περιστατικών που έχουμε δει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Καβάλα, Σκότωσε,gynaikoktonia, kavala, skotose