Ο Λευκός Οίκος έβαλε τα γιορτινά του και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό στολισμό

11:38 29/11/2022 - Πηγή: iPop

Επιτέλους! Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μας αποκάλυψε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό για φέτος και ομολογούμε πως γι’ ακόμα μία φορά μας κόβει την ανάσα. Το θέμα δεν είναι άλλο από το «We the People», το οποίο το είχαν επιλέξει πριν από αρκετούς μήνες και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο η διακόσμηση διήρκησε μία ολόκληρη εβδομάδα και περισσότεροι από 150 εθελοντές συγκεντρώθηκαν για να στολίσουν το κτίριο.

Λευκός Οίκος – Χριστούγεννα:
Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες

«Για τις φετινές γιορτές στον Λευκό Οίκο, ελπίζουμε να αποτυπώσουμε το πνεύμα που ενσωματώνεται στην ίδια την ιδέα της Αμερικής: Εμείς οι άνθρωποι», ανέφερε η Jill Biden αποκαλύπτοντας τις πρώτες εικόνες.

Οι παραδόσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι κοινές μας αμερικανικές αξίες – η πίστη στη δυνατότητα, η αισιοδοξία και η ενότητα – αντέχουν κάθε εποχή», δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τη Δευτέρα 28/11. «Δωμάτιο με δωμάτιο αντιπροσωπεύουμε αυτό που μας φέρνει κοντά στις διακοπές».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Γύρω από τον Λευκό Οίκο υπάρχουν 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα, 25 στεφάνια και περισσότερα από 83.615 γιορτινά φωτάκια, σύμφωνα με το γραφείο της Jill Biden.

Τηρώντας το θέμα, ο Λευκός Οίκος έχει, επίσης, εκθέσει στη βιβλιοθήκη ένα αντίγραφο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας που τυπώθηκε το 1845 και αργότερα δόθηκε στον Λευκό Οίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Ανάμεσα στο θέμα της διακόσμησης βρίσκονται και κάποιες παραδόσεις που ακολουθεί η οικογένεια Biden. Για παράδειγμα, από το τζάκι στην κρατική τραπεζαρία κρέμονται οι οικογενειακές κάλτσες των Biden, οι οποίες πρόκειται να γεμίσουν με ένα πορτοκάλι – μια παράδοση που εφαρμόζεται κάθε χρόνο από τη γιαγιά της Πρώτης Κυρίας.

Εσύ ακόμα να στολίσεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Λευκός Οίκος έβαλε τα γιορτινά του και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό στολισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα