Chips ζυμαρικών: Δοκίμασε τα ραβιόλι στο Air Fryer κι άλλαξε τη ζωή σου!

16:02 28/11/2022 - Πηγή: iPop

Τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά, αυτά τα νόστιμα ραβιόλι στο Air Fryer θα σε ανταμείψουν όταν αναζητάς κάτι εύκολο και γρήγορο για τις ξαφνικές λιγούρες. Είναι ιδανικά τόσο για ένα ελαφρύ σνακ, όσο και για ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Δοκίμασε να τα σερβίρεις με πέστο για έξτρα απόλαυση!

Πώς θα φτιάξεις μανιτάρια Portobello στο air fryer; Συνόδευσέ τα με ρύζι μπασμάτι και δημιούργησε

το πιο υγιεινό γεύμα!

Chips ζυμαρικών: Τα υλικά που θα χρειαστείς 2 μεγάλα αυγά2 κ.σ. γάλα1 φλιτζάνι ψίχα ψωμιού1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα και επιπλέον για το σερβίρισμα1/4 κουτ. αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 συσκευασία ραβιόλια Σπρέι μαγειρικήςΠέστο για το σερβίρισμα

Πατάτες ψητές στο air fryer – Το μυστικό για να βάλεις τέλος στην ταλαιπωρία του φούρνου!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα. Σε ένα άλλο ρηχό μπολ, συνδυάζουμε την ψίχα από το ψωμί και την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε.Παίρνοντας ένα ραβιόλι τη φορά, το βυθίζουμε στο μείγμα των αυγών και μετά στο μείγμα της ψίχας ψωμιού, πιέζοντας τα υλικά να κολλήσουν. Βουτάμε ξανά στο μείγμα των αυγών. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.Ψεκάζουμε ελαφρά το καλάθι της φριτέζας με ένα μαγειρικό σπρέι. Δουλεύοντας σε παρτίδες, τοποθετούμε τα ραβιόλια σε απόσταση μεταξύ τους. Ψεκάζουμε ξανά με το σπρέι μαγειρέματος. Ψήνουμε στους 180°, αναποδογυρίζοντάς τα και ψεκάζοντάς τα πάλι με μαγειρικό σπρέι, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν, περίπου 7 λεπτά.Τοποθετούμε τα ραβιόλια σε μια πιατέλα. Συμπληρώνουμε ακόμα περισσότερη παρμεζάνα. Σερβίρουμε μαζί με πέστο. Καλή όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Chips ζυμαρικών: Δοκίμασε τα ραβιόλι στο Air Fryer κι άλλαξε τη ζωή σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chips, Δοκίμασε, Air Fryer,Chips, dokimase, Air Fryer