Ο Καμμένος παίρνει θέση: «Οι δηλώσεις του Ερντογάν βλάπτουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας»

12:01 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Θέση για τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν, πήρε ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζοντας πως βλάπτουν τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας. Να σημειωθεί, πως το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ κατά την οποία εκτιμάται πως θα τοποθετηθεί και ο Πρωθυπουργός.

Τι είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Ο Π. Καμμένος

την Παρασκευή μίλησε σε δημοσιογράφους στα πλαίσια της συνάντησης του με Ευρωπαίο Αξιωματούχο και τόνισε χαρακτηριστικά:

Τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις των δύο χωρών, δεν βοηθούν στην καλή γειτονία Ελλάδας και Τουρκίας

Ενώ διατύπωσε την άποψη πως:

Σκοπός του Τούρκου προέδρου είναι να εγκαταστήσει ένα θεοκρατικό καθεστώς στην Τουρκία και κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει τις καλές σχέσεις των δύο χωρών

Αναμονή για την απάντηση Τσίπρα:

Την Παρασκευή το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:30 ο Πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κύκλοι της Κυβέρνησης να σημειωθεί, πως δεν αποκλείουν ο Πρωθυπουργός να απαντήσει και στη θέση του επιτρόπου Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν για την «Τσαμουριά».

Θυμίζουμε, πως νωρίτερα ο αν. Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης δήλωσε: «Ο πρόεδρος Ερντογάν έχει συνηθίσει τον δυτικό κόσμο σε αιφνίδιες εκρήξεις αναθεώρησης και εν συνεχεία σε αναδιπλώσεις».

Οι δυο τούρκικες ΝΟΤΑΜ:

Σημειώνεται ότι οι τουρκικές ΝΟΤΑΜ εκδόθηκαν ως απάντηση στις δύο ελληνικές αναγγελίες (Α 2088/16 και Α2077/16) για ασκήσεις στο Αιγαίο απ’ την Πολεμική Αεροπορία απ’ τις 2 έως 7 Οκτωβρίου σε περιοχές που εμπίπτουν σε ελληνικό εναέριο χώρο ή στο FIR Αθηνών.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρουν οι ΝΟΤΑΜ.

photo: AFP/Getty Images

The post Ο Καμμένος παίρνει θέση: «Οι δηλώσεις του Ερντογάν βλάπτουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα