Ο καιρός το Πάσχα

10:05 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην κοιτάς καθημερινά τα καιρικά δελτία καθώς δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα, παραδέξου όμως ότι και εσύ έχεις κουβεντιάσει το πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα και αν θα μπορέσεις να σουβλίσεις τον οβελία στο κήπο ή αν θα τον βάλεις σε μία γάστρα το φούρνο!

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μετεωρολογικά στοιχεία, τη Μεγάλη Τρίτη (σήμερα δηλαδή) θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κάποιες καταιγίδες να σημειώνονται στα

ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης .

Από τη Μεγάλη Τετάρτη όμως το σκηνικό του καιρού αλλάζει προς το χειρότερο με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα, χιόνια στα ορεινά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αυτό το μοτίβο καιρού θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ο καιρός βελτιώνεται και επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι θερμοκρασίες του Μεγάλου Σαββάτου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν πολλούς στις παραλίες, καθώς θα σημειωθεί μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας! Σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία προβλέπεται ότι θα σημειώσει άνοδο, καθώς θα ξεκινήσει από τους 20 με 21 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι σύμμαχος των Ελληνικών εθίμων με ηλιοφάνεια σχεδόν σ’ όλη τη χώρα και υψηλές θερμοκρασίες καθώς η Ε.Μ.Υ. ανακοίνωσε πως η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς κελσίου.

The post Ο καιρός το Πάσχα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα