Κάνει το γύρο της Αφρικής με βέσπα!

10:01 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Ο Στέργιος Γκόγκος αποφάσισε να υλοποιήσει το όνειρο της ζωής του να κάνει το γύρο της Αφρικής με βέσπα και μέχρι στιγμής από τις 27 Οκτωβρίου έχει διασχίσει 11 χώρες!

Όπως τον ακούσαμε να λέει σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, LiveU, από μικρός καβαλούσε τη βέσπα του και έκανε ταξίδια στην Ευρώπη αλλά το όνειρό του ήταν η Αφρική. Πριν περίπου 6 μήνες ξεκίνησε μαζί μ’ ένα φίλο του από τη Θεσσαλονίκη για την Αφρική. Ο φίλος στη πορεία βεβαίως άλλαξε άποψη

και επέστρεψε πίσω, ενώ ο ίδιος έμεινε και βρήκε νέο συνοδοιπόρο, έναν 22χρνο Γερμανό!

Δυσκολίες δεν έχει αντιμετωπίσει πολλές. Ίσως, όπως είπε ο ίδιος, η μεγαλύτερη δυσκολία να ήταν το φαγητό. «Μου έλειψε το φαγητό της μαμάς, εδώ τρώω κυρίως ρύζι!» ενώ τον έχει εντυπωσιάσει η φιλικότητα του κόσμου!

Όπως εξηγεί ο ίδιος, καθημερινά κάνει μεγάλες περικοπές «δεν κλείνω ξενοδοχεία, κάνω ελεύθερο κάμπινγκ και γενικά προσπαθώ να μην σπαταλάω ανούσια χρήματα». Όπως εξήγησε, το πιο κοστοβόρο στο ταξίδι του είναι οι βίζες!

Και όταν χαλάει η βέσπα (γιατί πόσα χιλιόμετρα να αντέξει;) τι κάνει; Επικοινωνεί με τον μηχανικό του στη Θεσσαλονίκη και του στέλνει τ’ ανταλλακτικά! Παίρνει κάποιες μέρες αλλά…

Και το ταξίδι του συνεχίζεται χωρίς χρονικό όριο… πάει με το ρυθμό της βέσπας!

The post Κάνει το γύρο της Αφρικής με βέσπα! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα