Ο φορτιστής που πάει παντού

20:30 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Το να μην έχεις μπαταρία και να χρειάζεσαι το τηλέφωνο, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Γι’αυτό υπάρχει ο φορτιστής που πάει παντού, ένα gadget που βρήκαμε για τους φίλους του ipop.

Όπως οι άνθρωποι φορτίζουν τον οργανισμό τους με ενέργεια και ξεκουράζονται με τον ύπνο, έτσι και τα κινητά χρειάζονται έναν φορτιστή για να γεμίσουν ενέργεια. Νηστικό iphone δεν χορεύει και γι’αυτό το λόγο πρέπει να έχεις το κινητό σου πάντα φορτισμένο.

Μπορεί να σε πάρει η μητέρα σου τηλέφωνο, για να σου φέρει τη ζακετούλα σου. Μπορεί να σου τηλεφωνήσει η κοπέλα σου και να θέλει να σε δει. Κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα αυτά, μόνο και μόνο, επειδή δεν είχες μπαταρία; Αν βρεθείς στην ανάγκη της μπαταρίας, τότε, πολύ απλά, πρέπει να είναι δίπλα σου ο φορτιστής που πάει παντού.

Ο φορτιστής που πάει παντού ακούει στο όνομα Flex Xt. Είναι ένα gadget, το οποίο θα χρειαστεί κάθε κάτοχος iphone 5 ή 6 και ipod, έτσι ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Με το κουμπί αφής που διαθέτει, σου επιτρέπει να ελέγχεις πόση μπαταρία σου έχει απομείνει. Επιπλέον, εφόσον δεν έχει καλώδιο, μπορείς να κάνεις τις δουλειές στο κινητό και παράλληλα να φορτίζει.

Μπορείς να παραγγείλεις το Flex Xt από εδώ.

The post Ο φορτιστής που πάει παντού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα