Ο Δρίτσας παίρνει θέση για τους λιμενικούς που ανάγκασαν Τούρκο διακινητή να δει τα πνιγμένα παιδιά

13:46 19/1/2016 - Πηγή: iPop

Θέση υπέρ των λιμενικών παίρνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος σε ανακοίνωση του τονίζει πως οι άντρες που ανάγκασαν τον Τούρκο διακινητή να δει τα πνιγμένα παιδιά φαίνεται να ταυτίστηκαν με τα θύματα.

Τι τόνισε στην ανακοίνωση του;

Ο Υπουργός σημειώνει:

Η μεγάλη εικόνα σε αυτό το βίντεο, είναι τα τρία νεκρά σώματα των μικρών παιδιών, τα τρία φέρετρα και η οδύνη του πατέρα που τα αναγνωρίζει. Αυτή είναι η εικόνα που συγκλονίζει

Και πρόσθεσε: «Βλέποντας παράλληλα τους 2 άνδρες του Λιμενικού να οδηγούν

τον κατηγορούμενο ως διακινητή, ενώπιον των νεκρών παιδιών, η συναισθηματικά αυθόρμητη, αλλά και λογικά εύγλωττη ερμηνεία που δίνω, είναι η ανθρώπινη ταύτιση των λιμενικών με τα θύματα αυτού του ακήρυχτου πολέμου. Με τα θύματα αυτής της συγκλονιστικής περιπέτειας στο Αιγαίο, ειδικά όταν αυτά είναι προσφυγόπουλα, μικρά παιδιά».

Τι έχει συμβεί;

Για να λάβει το μάθημα του λιμενικοί από τη Σάμο και μέλη της κυβερνητικής οργάνωσης Migrant Offshore Aid Station (MOAS), ανάγκασαν Τούρκο διακινητή να δει τα άψυχα σώματα τριών πνιγμένων παιδιών.

Ο Ακ Οσκάρτ, είναι 20 ετών και συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της διακίνησης προσφύγων και της ανθρωποκτονίας.

The post Ο Δρίτσας παίρνει θέση για τους λιμενικούς που ανάγκασαν Τούρκο διακινητή να δει τα πνιγμένα παιδιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα