Ο Δ. Τσακνής ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

12:42 19/6/2017 - Πηγή: iPop

Ο Διονύσης Τσακνής, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, μετά από απόφαση της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΡΤ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε να αναθέσει στον Πρόεδρο ΔΣ Διονύση Τσακνή τα καθήκοντα του Διευθύνοντος

Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., έως τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λάμπρος Ταγματάρχης υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Ο Νίκος Παππάς τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και τη συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης:

Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό

The post Ο Δ. Τσακνής ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσακνής, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΡΤ,tsaknis, diefthynon symvoulos, ert