Ο εξωπραγματικός Ντάνος: Νίκη απέναντι σ’ όλους τους Μαχητές! Όσα αλλάζουν στο Survivor (Videos)

10:08 19/6/2017 - Πηγή: iPop

Σαν να είναι «σούπερ ήρωας» από άλλον πλανήτη ο Ντάνος ή αλλιώς Γιώργος Αγγελόπουλος διαγωνίστηκε για πρώτη φορά στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή μ΄όλους τους Μαχητές και βγήκε νικητής!

Λόγω τραυματισμού της Ευρυδίκης, ο Ντάνος αναγκάστηκε να αγωνιστεί μόνος του για τους Διάσημους και τελικά κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αγωνιζόμενος εναντίον όλων!

Ο Ντάνος έπαιξε συνολικά 15 συνεχόμενες φορές και κέρδισε τις 10 απ’ αυτές,

διαμορφώνοντας το τελικό 10-6 υπέρ της ομάδας του!

Το έπαθλο αποζημίωσε τον Αγγελόπουλο για την προσπάθειά του καθώς μαζί με την Βαλαβάνη απόλαυσαν ένα βράδυ με παιχνίδια, μουσική και φαγητό!

Μετά τον τραυματισμό, όμως, της Βαλαβάνη τα δεδομένα αλλάζουν και στο trailer του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη ν’ ανακοινώνει στους παίκτες ότι πλέον το Survivor γίνεται ατομικό και αγωνίζεται καθένας για τον εαυτό του.

Στο επεισόδιο θα δούμε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και τους παίκτες να τρέχουν σοκαρισμένοι στο πλευρό του.

The post Ο εξωπραγματικός Ντάνος: Νίκη απέναντι σ’ όλους τους Μαχητές! Όσα αλλάζουν στο Survivor (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα