Ο Tom Hanks μεταμορφώθηκε σε Geppetto κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε το live-action του Πινόκιο! – Η φωτογραφία που μας έκανε να νοσταλγήσουμε τα παιδικά μας χρόνια

14:29 11/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Disney+ θέλει να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές το 2022, καθώς ένα από τα πολυαναμενόμενα πρότζεκτ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο είναι σε σκηνοθεσία του Robert Zemeckis, ενώ ο Tom Hanks είναι ο πρωταγωνιστής στο live-action remake του Πινόκιο. Έχουμε μόλις 6 μήνες πριν την κυκλοφορία της ταινίας και τώρα η Disney κυκλοφόρησε μια πρώτη εικόνα κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να την ευχαριστούμε!

Η νέα εικόνα δείχνει τον Geppetto του

Hanks να κοιτάζει έναν νέο ​​Πινόκιο στο εργαστήριό του! Μία τόσο απλή λήψη κι όμως μας φέρνει στο μυαλό στιγμές που μας δημιουργούν νοσταλγία. Η ομοιότητα του Tom Hanks με τον Geppetto είναι απίστευτη. Έχει το κλασικό μουστάκι και το μόνο που χρειάζεται είναι τα γυαλιά του χαρακτήρα για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Ο Tom Hanks έγινε Geppetto κι εμείς λατρεύουμε ήδη την ταινία!

Έπειτα, υπάρχει ο ίδιος ο Πινόκιο που κυριολεκτικά μοιάζει σαν η Disney να πέταξε τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων μέσα σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή και τον άφησε να γίνει πραγματικό αγόρι. Η μαριονέτα είναι ακριβώς ίδια με αυτή των κινουμένων σχεδίων. Έχει το χαρακτηριστικό κίτρινο και μπλε καπέλο του με το κόκκινο φτερό, το καφέ γιλέκο, το κόκκινο παντελόνι και το μπλε παπιγιόν. Είναι πραγματικά ολόιδιος!

Οι πρίγκιπες της Disney έγιναν μπαμπάδες! Σκίτσα ωδή στην πατρότητα και τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους μπαμπάδες μας

Ο Tom Hanks είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών και έχει μια τρελή ικανότητα σαν χαμαιλέοντας να χάνεται στους ρόλους του. Ο ηθοποιός έχει ήδη ζήσει την εμπειρία της Disney κι έχει ζωντανέψει με μεγάλη επιτυχία τη γοητεία του Walt Disney στο Saving Mr. Banks και φαίνεται ότι το ίδιο ακριβώς θα κάνει και με τον Geppetto!

Το Πινόκιο βασίζεται στο ιταλικό παιδικό βιβλίο του 1883 «The Adventures of Pinocchio» του Carlo Collodi, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε στην ταινία κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1940 που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε μέχρι σήμερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Tom Hanks μεταμορφώθηκε σε Geppetto κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε το live-action του Πινόκιο! – Η φωτογραφία που μας έκανε να νοσταλγήσουμε τα παιδικά μας χρόνια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tom Hanks, Geppetto, -action, Πινόκιο –,Tom Hanks, Geppetto, -action, pinokio –