Ο Ricky Martin μηνύει τον ανιψιό του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και αιμομικτική σχέση – Όλες οι εξελίξεις

11:47 8/9/2022 - Πηγή: iPop

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφότου ο Ricky Martin απέφυγε τις κατηγορίες που αφορούν τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στο Πουέρτο Ρίκο, ο τραγουδιστής απαντά με μήνυση 20 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του ανιψιού του.

«Οι απερίσκεπτες και κακόβουλες ενέργειες του εναγόμενου Sanchez υποκινήθηκαν από την επιθυμία να εκθέσει τον Ενάγοντα σε μίσος και περιφρόνηση από τους θαυμαστές του, να απειλήσει τις επιχειρηματικές του ευκαιρίες και να καταστρέψει τη φήμη του», αναφέρει στην καταγγελία σε βάρος του ανιψιού του, Dennis Yadiel Sanchez Martin.

Ricky Martin – Αγωγή: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

«Στην πραγματικότητα, τέτοιες ενέργειες κατέστρεψαν στον Ενάγοντα συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και ακυρώθηκαν τωρινά και μελλοντικά καλλιτεχνικά έργα», αναφέρεται στον οκτασέλιδο φάκελο από τους δικηγόρους του Martin Monserrate Simonet & Gierbolini. 

«Οι χρηματικές ζημίες που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ποσοτικοποιούνται σε ποσό τουλάχιστον δέκα εκατομμυρίων δολαρίων (10.000.000,00 $)», προσθέτει. «Επιπλέον, τέτοιες ένοχες ενέργειες προκάλεσαν ζημιά στη φήμη του Ενάγοντα, ο οποίος, μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι καταγγελίες, απολάμβανε μια άψογη φήμη που κέρδισε μέσω της μακράς καλλιτεχνικής του σταδιοδρομίας τα τελευταία σχεδόν σαράντα (40) χρόνια της ζωής του. Τέτοιες ζημιές στη φήμη του Ενάγοντα υπολογίζονται ποσοτικά κατά την ημερομηνία κατάθεσης αυτής της αγωγής σε ποσό όχι μικρότερο από είκοσι εκατομμύρια δολάρια (20.000.000,00 $).

Η πλευρά του Ricky Martin αρνείται κάθε κατηγορία για αιμομιξία – Aποκαλεί τους ισχυρισμούς «αναληθείς» και «αηδιαστικούς»

Υποστηρίζοντας ότι ο Sanchez συνεχίζει να επικοινωνεί με τον Martin με απειλές ότι θα «καταστρέψει τη φήμη του» εκτός εάν «αποζημιωθεί οικονομικά», η καταγγελία αναφέρει ότι ο υποψήφιος για Emmy ερμηνευτής και η οικογένειά του αισθάνονται «πως κινδυνεύουν στο Πουέρτο Ρίκο».

Βέβαια, στην δικαστική ακρόαση που έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου ο Sanchez απέσυρε τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση εναντίον του Martin. 

Ricky Martin / Instagram

«Ποτέ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς στοιχεία που να τους τεκμηριώνουν», δήλωσαν οι δικηγόροι του Martin. «Είμαστε χαρούμενοι που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει την ζωή του και την καριέρα του».

Να υπενθυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Ricky Martin κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία. Αν και η ταυτότητα του αιτούντος δεν είχε δημοσιοποιηθεί, έγινε γρήγορα σαφές ότι ο ενάγων ήταν ο 21χρονος ανιψιός του Martin. Ο Sanchez ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο Martin είχαν μια επτάμηνη ρομαντική και σεξουαλική σχέση και ότι ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να δεχτεί ότι είχε τελειώσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Sanchez δήλωσε στα δικαστικά έγγραφα τον περασμένο μήνα ότι «φοβάται για την ασφάλειά του».

O Ricky Martin κέρδισε την υπόθεση εναντίον του ανιψιού του- Αποσύρθηκε η κατηγορία

Στις 15 Ιουλίου ο Martin μέσω των δικηγόρων του αρνήθηκε ότι «είχε -και δεν θα εμπλακεί ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του».

Πέρα από αυτές τις εξελίξεις, ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει και μήνυση 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τη μάνατζέρ του Rebecca Drucker για απλήρωτες προμήθειες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ricky Martin μηνύει τον ανιψιό του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και αιμομικτική σχέση – Όλες οι εξελίξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα