Ο Matthew Perry και οι γυναίκες που συγκλόνισαν την ζωή του- Από την πρώτη κοπέλα που έκανε σεξ, στον χωρισμό του με την Julia Roberts, και όλα τα ενδιάμεσα

19:21 7/11/2022 - Πηγή: iPop

Ο τηλεοπτικός Chandler Bing έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα με τις αποκαλύψεις του, τόσο για τον εθισμό του στο αλκοόλ, όσο και για τον παρολίγον θάνατό του. Ο ηθοποιός των Friends δεν δίστασε να μιλήσει για την ιδιωτική του ζωή στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing». Μεταξύ των άλλων, ο Matthew Perry εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν λίγες οι σχέσεις που έχασε εξαιτίας του αλκοολισμού, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε πρώην αγαπημένες του που του έσωσαν την ζωή.

Κατά τη διάρκεια των 30, και πλέον, ετών στη βιομηχανία του θεάματος, ο Perry δημιούργησε αρκετές ρομαντικές σχέσεις. Ο ηθοποιός των Friends συνδέθηκε ερωτικά με δυνατά ονόματα του Hollywood. Μάλιστα, ανάμεσα στις συντρόφους του υπήρξαν τόσο η Julia Roberts όσο και η Cameron Diaz.

Μιλώντας για την πρώτη του κοπέλα, Gabrielle Bober, ο ίδιος ανέφερε: « Είναι αυτή που μου επεσήμανε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και με έστειλε για πρώτη φορά σε απεξάρτηση».

Από την Gabrielle Bober μέχρι την Molly Hurwit, και όλες ενδιάμεσα, πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις συντρόφους που πέρασαν από την πολυτάραχη ζωή του Matthew Perry.

Ένας πλήρης οδηγός για να ντυθείς ακριβώς όπως η Rachel Green στα Φιλαράκια – Γίνε το απόλυτο It-girl των 90s

Ο Matthew Perry και οι σχέσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας

Valerie Bertinelli

View this post on Instagram

A post shared by Valerie Bertinelli (@wolfiesmom)

Ο Perry αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του ότι είχε μια μυστική «συνάντηση» με την Bertinelli, την ίδια στιγμή που ο τότε σύζυγός της, ο εκλιπών Eddie Van Halen, λιποθύμησε λίγα μέτρα μακριά.

«Η Valerie και εγώ είχαμε μια μακρά, περίτεχνη «συνάντηση». Συνέβη— ίσως ένιωθε κι αυτή το ίδιο με μένα. Της είπα ότι σκεφτόμουν να το κάνουμε αυτό εδώ και καιρό και εκείνη συμφώνησε μαζί μου».

Ενώ ο ηθοποιός του Friends αποκάλυψε ότι είχε βαθιά συναισθήματα για την πρώην συμπρωταγωνίστρια του στο Sydney, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ επίσημη σχέση.

Tricia Fisher

Ο Perry άρχισε να βγαίνει με την Tricia Fisher, την ετεροθαλή αδερφή της αείμνηστης Carrie Fisher, το διάστημα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του A Night in the Life of Jimmy Reardon. Ήταν 18 ετών τότε.

Παρά την επιθυμία της να πάει το ειδύλλιό τους στο επόμενο επίπεδο, ο Perry επέμεινε στην απόφασή του να περιμένει. Ο ίδιος μετά την πρώτη του αποτυχημένη προσπάθεια να ολοκληρώσει σεξουαλικά στα 15, ένιωθε τρομοκρατημένος στην σκέψη του σεξ. «Η σταθερότητά μου, τουλάχιστον στην πεποίθησή μου να περιμένω, κράτησε δύο μήνες… », έγραψε — έτσι η Tricia έκανε την πρώτη κίνηση και τον πήγε στο κρεβάτι και έτσι έχασε την παρθενιά του. Αν και χώρισαν για κάποιο διάστημα, επανασυνδέθηκαν αργότερα στη ζωή τους.

«Χρόνια αργότερα, η Tricia και εγώ το ξαναπροσπαθήσαμε, ενώ το Friends ήταν στο αποκορύφωμά του», σημείωσε ο Perry. «Δεν με εγκατέλειψε, αλλά οι παλιοί φόβοι ξεπήδησαν και τελείωσα τη σχέση».

Gwyneth Paltrow

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Στο βιβλίο του, ο Perry μιλάει Gwyneth Paltrow, περιγράφοντας «τη σύντομη συνάντησή τους σε μια ντουλάπα» το καλοκαίρι πριν από τη μετάδοση του Friends το 1994.

Julia Roberts

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Η Julia Robert και ο Perry γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Friends. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το 1996 γνώρισε την οικογένεια της Roberts, ενώ ήταν ήδη ζευγάρι όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επεισοδίου του Friends Super Bowl. Οι δυο τους συνέχισαν την σχέση τους για μερικούς ακόμα μήνες, μέχρι που χώρισαν.

Ο Matthew Perry εξομολογείται γιατί χώρισε την Julia Roberts – «Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός»

Gabrielle Allan

«Η αγάπη για το αλκοόλ είχε γίνει πράγματι ο τιμονιέρης της ζωής μου, αλλά δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησα πόσο με έλεγχε μέχρι ένα βράδυ που ήμουν έξω με την κοπέλα μου εκείνη την εποχή, την Gaby», γράφει ο Perry.

Θυμήθηκε μια περίπτωση όταν «ένιωσε για πρώτη φορά την εμμονή με το αλκοόλ» αφού το τότε ζευγάρι πήγε σε μια παράσταση μαγείας στο University City και επέστρεψε στο σπίτι της Gaby. «Η Gabyδεν είχε καθόλου αλκοόλ στο σπίτι, κάτι που είναι, φυσικά, εντάξει, αλλά για μένα στην ηλικία των είκοσι ενός ετών, ξαφνικά με κυρίευσε αυτό το συναίσθημα για πρώτη φορά. Ένιωσα το αίμα μου στη φωτιά για να πιω κι άλλο».

Jamie Tarses

View this post on Instagram

A post shared by Dead Pilots Society (@deadpilotspod)

Στα απομνημονεύματά του, ο Perry περιγράφει λεπτομερώς το παρελθόν του ειδυλλίου του με την Jamie Tarses, η οποία έφυγε απ’ τη ζωή το 2021. Την γνώρισε το 1994 και έβγαινε μαζί της για αρκετά χρόνια.

Αυτή ήταν μια σχέση που εκτιμούσε, περιγράφοντάς την ως «την πιο μαγική, όμορφη και έξυπνη» γυναίκα. Πρόσθεσε ότι ήταν δίπλα του κατά τη διάρκεια των αγώνων που έκανε με την κατάχρηση ουσιών, κάτι που εν μέρει οδήγησε στην απόφασή του να τερματίσει τη σχέση, καθώς δεν έπρεπε εκείνη να πάρει τον ρόλο της νοσοκόμας του.

Rachel Dunn

Ο Perry έβγαινε με την πρώην φοιτήτρια μόδας Rachel Dunn για δύο χρόνια πριν χωρίσει το 2005. Στο βιβλίο του, την περιέγραψε ως «την πρώην κοπέλα του ονείρου του». Οι δυο τους τελείωσαν τα πράγματα μεταξύ τους στο διάστημα που παίζονταν τα Φιλαράκια.

«Δεν υπήρχε κανένα δράμα (στον χωρισμό), απλώς μια δέσμευση του Matthew να παραμείνει συγκεντρωμένος στη νηφαλιότητά του», είπε εκείνη την εποχή πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Natasha Wagner

Ο Perry αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Natasha Wagner, την κόρη της Natalie Wood και του Richard Gregson. Όχι μόνο την περιέγραψε ως «όμορφη, έξυπνη, περιποιητική και σέξι», αλλά είπε, «τα είχε όλα, ήταν τέλεια!» Αλλά επειδή χρειαζόταν περισσότερα, οι δρόμοι τους χώρισαν, αν και παραμένουν φίλοι.

Cameron Diaz

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz Fans (@cameron_diaz_p)

O Perry εξομολογήθηκε ότι βγήκε με την Cameron ύστερα από παρότρυνση φίλων τους το 2007, μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Justin Timberlake.

Lizzy Caplan

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy Caplan (@thelizzycaplan)

Η πιο μακροχρόνια σχέση του Perry ήταν με την ηθοποιό των Mean Girls Lizzy Caplan, αν και κράτησαν τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και δεν αναφέρει ονομαστικά την Caplan στα απομνημονεύματά του, ανέφερε ότι το ειδύλλιό τους ξεκίνησε ως «φίλοι με προνόμια». Μετά από έξι χρόνια μαζί – και σχεδόν αρραβωνιασμένοι – το ζευγάρι χώρισε το 2012.

Molly Hurwitz

Ο Perry άρχισε να βγαίνει με τη λογοτεχνική μάνατζερ Molly Hurwitz το 2018, ενώ της ζήτησε να τον παντρευτεί τον Νοέμβριο του 2020. «Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, έτυχε να βγαίνω με την σπουδαιότερη γυναίκα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει ο ηθοποιός εκείνη την εποχή. Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2021, πριν προλάβει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές από τις σημαντικότερες σχέσεις του Matthew Perry, στις οποίες κάνει κι ο ίδιος αναφορά στο βιβλίο του.

Ο Matthew Perry εξομολογείται ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο. Ο αλκοολισμός και ο ρόλος του καστ των Friends σε αυτή την περιπέτεια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Matthew Perry και οι γυναίκες που συγκλόνισαν την ζωή του- Από την πρώτη κοπέλα που έκανε σεξ, στον χωρισμό του με την Julia Roberts, και όλα τα ενδιάμεσα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα