Ο αμετανόητος εργένης George Clooney κουβαλάει πια πορτ μπεμπε | Photos

12:08 7/7/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί και μέχρι πριν λίγα χρόνια ο αμετανόητος εργένης George Clooney να ορκιζόταν ότι δεν θα παντρευτεί και δεν θα κάνει παιδιά. αλλά ποτέ μην λες ποτέ γιατί το σύμπαν μπορεί να είναι εκεί και να γελάει εις βάρος σου. Σήμερα ο πόθος εκατομμύρια γυναικών είναι παντρεμένος με την Amal Alamuddin και κουβαλάει πορτ μπεμπέ στο πρώτο ταξίδι του μετά τη γέννηση των διδύμων τους.

Πριν λίγο καιρό η Amal Clooney έφερε στον κόσμο

τα δίδυμα παιδιά της ο πατέρας των οποίων είναι ο γνωστός ηθοποιός George Clooney. Η ζωή τους άλλαξε ριζικά και γέμισε ευτυχία. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο μαγικό τρόπο.

Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχαν εμφανιστεί δημόσια με τα παιδιά τους. Ωστόσο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνου μαζί με τα μωρά τους, Ella και Alexander. Το ταξίδι τους αυτό είχε ως στόχο τον εορτασμό του ενός μήνα ζωής των μωρών τους. Αν και η Ιταλία είναι ο αγαπημένος προορισμός και των δυο, το ταξίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πραγματοποιείται για τον εορτασμό του ενός μήνα ζωής των μωρών του

Η άφιξη στο αεροδρόμιο πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό jet και κατά την έξοδό τους τους είδαμε να κρατάνε από ένα πορτ μπεμπέ χαμογελαστοί. Το ζευγάρι κουβαλούσε σε καλάθια μωρών τα αγγελούδια του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

The post Ο αμετανόητος εργένης George Clooney κουβαλάει πια πορτ μπεμπε | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα