Ο Chella Man γράφει ιστορία ως το πρώτο trans και κωφό μοντέλο της YSL Beauty

15:15 26/10/2021 - Πηγή: iPop

Ο Chella Man είναι ηθοποιός και μοντέλο και γράφει ιστορία, αφήνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα ως το πρώτο πρόσωπο trans ανδρικό πρόσωπο της YSL Beauty!

Πρόκειται για ένα project το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα και αφορά μια συνεργασία με αφορμή την καμπάνια Nu Collective, όπου νεαροί influencer της Gen Z ανάμεσά τους οι Rickey Thompson και Brynne Rosetta, προωθούν μια «καθαρή και βιώσιμη» υβριδική σειρά μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος και απευθύνεται σε όλους τους νέους.

Abuse Is Not Love: Μια πρωτοβουλία του οίκου Yves Saint Laurent Beauty που ελπίζει στην αλλαγή

Το trans μοντέλο της YSL Beauty συγκινεί με την ιστορία του:

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Chella Man στον λογαριασμό του στο Instagram, για την καμπάνια Nu Collective της YSL Beauty, περιγράφει την εμπειρία του σχετικά με την χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί. «Πάντα βίωνα έντονη δυσφορία λόγω του φύλου μου – το μυαλό μου δεν μπορούσε να συνδεθεί με το σώμα μου. Η χειρουργική επέμβαση με έκανε να νιώσω το σώμα μου σαν το σπίτι μου και οι ουλές μου στο στήθος και πίσω από τα αυτιά μου, θα μου θυμίζουν πάντα αυτή την απελευθέρωση. Όταν δεν έχω άλλο μέσο να εξηγήσω τον εαυτό μου με λέξεις, η τέχνη ήταν και εξακολουθεί να είναι η διέξοδός μου. Οι ουλές μου με έκαναν αυτό που είμαι. Είναι προνόμιο που τις έχω. Είναι η υπογραφή μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chella Man (@chellaman)

Ο Chella Man, που είναι κωφός, εμφανίζεται στο βίντεο φορώντας κοσμήματα από τη σειρά του Beauty of Being Deaf. Η συγκεκριμένη συλλογή έχεις ως στόχο να βοηθήσει άτομα με προβλήματα στην ακοή της να νιώσουν πώς αισθάνονται κι ελέγχουν περισσότερο το σώμα τους. Η συλλογή παρουσιάζει εύκαμπτα χρυσά κοσμήματα για τα αυτιά, που εφαρμόζουν πάνω από ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chella Man (@chellaman)

Είναι μόλις 22 ετών, κι άρχισε να γίνεται διάσημος το 2017, όταν μίλησε ανοιχτά για τη φυλομετάβασή του στα social media, εξελίχθηκε σε υπέρμαχος των δικαιωμάτων ατόμων με κώφωση και έγραψε ιστορία όταν υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG. Το 2019 έκανε επίσης τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, συμμετέχοντας ως Jericho στο «Titans». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chella Man (@chellaman)

Πώς είναι να είσαι σε μια LGBTQ+ σχέση στην Ελλάδα του σήμερα; Η Βαλέρια και η Άννα μας λένε την ιστορία τους

Είναι μία σπουδαία εξέλιξη στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς γενικότερα. Δίνει ευκαιρίες σε όλους μας να ενσωματωθούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Chella Man γράφει ιστορία ως το πρώτο trans και κωφό μοντέλο της YSL Beauty εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα