Νιώθεις την κοιλιά σου να έχει πρηστεί; Τροφές που πρέπει να αποχαιρετήσεις

19:31 18/12/2016 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες ημέρες λες πως η κοιλιά σου έχει πρηστεί τόσο πολύ που πιστεύεις πως θα εκραγεί. Σε καταλαβαίνουμε κι έτσι πήραμε την απόφαση να σε βοηθήσουμε. Για να απαλλαγείς, λοιπόν, από το έντονο πρήξιμο που νιώθεις οφείλεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας πιστά και είμαστε σίγουροι πως θα μας ευχαριστείς.

Βρήκαμε τις τροφές που σε καμιά των περιπτώσεων δεν πρέπει να καταναλώνεις αν η κοιλιά σου έχει πρηστεί και σου τις παρουσιάζουμε.

Ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να αποχαιρετήσεις αν νιώθεις πως η κοιλιά σου
είναι υπερβολικά πρησμένη;Πολλά από τα φρούτα που λιγουρεύεσαι: Αν έχεις πρήξιμο τα φρούτα βοηθούν, αλλά όχι όλα. Μπορείς να φας μήλα και πορτοκάλια αλλά καλό θα ήταν να μην καταναλώσεις μπανάνες και αχλάδια.Τα όσπρια: Μπορεί να λατρεύεις τα όσπρια αλλά στην συγκεκριμένη φάση που περνάς μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Ξέχνα, λοιπόν, τουλάχιστον για τρεις μέρες τα όσπρια και πίστεψε μας η διαφορά που θα παρατηρήσεις στο σώμα σου θα είναι μεγάλη.
Ξέχνα τα μπαχαρικά: Τα φαγητά σου καλό θα ήταν να είναι πιο ελαφρά. Μην βάζεις πολλά μπαχαρικά αλλά και πολύ αλάτι. Χωρίς να το καταλάβεις αυτά θα προκαλέσουν κατακράτηση και έτσι αντί να χαλαρώσεις θα νιώθεις πιο πρησμένη από ποτέ.

The post Νιώθεις την κοιλιά σου να έχει πρηστεί; Τροφές που πρέπει να αποχαιρετήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα